5053873217 [email protected]

Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi, piysaya yeni bir renk getiren son yılların en kaliteli yapımı. Tüm dizilerin birbirinin aynı olduğu piyasa koşullarında tamamen özgün ve Türkiye dizi kalitesinin çok üzerinde olan yapım sadece sevişme sahneleri ile gündemde tutuluyor ki atılan başlıklar “Fi Dizisinin Oyuncuları Yataktan Çıkmıyor!” şeklinde. Söz konusu 2 sahne 3. bölümü yayınlanan dizinin tek temasıymış gibi ısıtılıp ısıtılıp haber yapılıyor.

Oysa en çok bu haberleri yapan magazin camiası o sahnelerin ne şartlarda çekildiğini biliyor. Yani oyuncuların bu sahnelerin çekiminde her hangi bir şey hissetmesinin ya da keyif almasının mümkün olmadıklarını biliyorlar. Dizinin kamera arkası görüntüleri de bunun ispatı. Sadece bu dizi için tüm yapımlardaki öpüşme sevişme sahneleri için geçerli bu durum.

 

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Tülay Günal’ın paylaştığı dizinin ilk 5 bölümüne Özge Özpirinçci konuk oldu.  Sıla karakteriyle diziye giren Özpirinçci’nin bir dakikadan daha az sevişme sahnesini yaza yaza bitiremeyenlerin dizinin hikayesine, görüntü kalitesine ve üstün oyunculuk gösterisine konsantre omasını tavsiye ediyoruz.

Zaten ülkede insanlar, diziler, köprüler, hastaneler, okullar…. her şey bir süredir tek bir kalıptan çıkmış gibi. Farklı olanı yermek yerine farkın yarattığı katkıları takdir etmek gerek. Muhtemelen Fi dizisi kalitesiyle kısa zaman içinde dünya çapında bir bir şöhrete kavuşacak. Çünkü dünya çapında meşhur olmuş dizilerden hiç bir eksiği yok fazlası var.