5053873217 [email protected]

Fettah CAN  MOI Sahne’de gerçekleşen konserinde şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatırken, sevenleriyle anılarını paylaşmayı da ihmal etmedi. Sevilen müzik adamı Fettah Can, geçtiğimiz cumartesi akşamı organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği ‘fizy Kış Konserleri’ kapsamında MOI Sahne’de sevenleriyle buluştu. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, geçmişten gününüze en sevilen şarkılarını söyleyen Fettah Can, gece boyunca sevenleriyle anılarını da paylaştı.

BENİM KIYAMETİM ‘BOŞ BARDAK’
İlk albümünü çıkardığı yıllarda, radyoların ona ait şarkıları çalmasına rağmen, albümdeki şarkıları çalmadığını söyleyen Fettah Can ‘ Fark edilmek için bir şey yapmam gerekiyor diye düşündüm ve işte, sizlerin çok sevdiği şarkım ‘Sana Affetmek Yakışır’ böyle doğdu. Yeni şarkı yapınca da, bu sefer ben çalınmasın istedim. Ama o kadar sevmiştiniz ki, o çalmaya hep devam etti’ dedi. Can’ın ‘‘Benim Kıyametimin Koptuğu Şarkı’ dediği ‘Boş Bardak’ ı söylediği sırada ise salonda alkış yağmuru yaşandı.


Konserinin son bölümünde ‘Gesi Bağları’ türküsünü söyleyen Fettah Can, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz halk müziğinin usta ismi Tahsin Doğanışık’ı anmayı ihmal etmedi. Sahnede bir hayli duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan sevilen sanatçı ‘Türküyü hocamız için söylüyorum. Çok şahane, çok güzel bir insandı. Hepimizde çok emeği vardır’ dedi. 2015 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Kayahan’ı da unutmayan Fettah Can ‘Seni Versinler Ellere’ şarkısını seslendirerek usta isme saygı duruşunda bulundu. Konserini, gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle sevenlerine; yazdığı tüm şarkılar için de eşi Cansu Kurtçu’ya teşekkür ederek bitirdi.