5053873217 [email protected]

Oyuncu Şevket Çoruh’un otomobillerini ve evlerini satıp, kredi çekerek toplam 17 milyon TL’ye mal ettiği Baba Sahne adlı tiyatrosu, görkemli bir törenle açıldı. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı gecenin sunuculuğunu İlker Ayrık üstlendi. Rahmetli oyuncu Savaş Dinçel’in 75’inci doğum günü için pasta kesimiyle başlayan gecede Dinçel’in öğrencileri, sanatçının ‘Sersem Kocanın Kurnaz Karısı’ oyununda seslendirdiği şarkıyı hep beraber söyledi.

Her yıl aynı tarihte Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri tarafından tiyatro alanında verilen ‘Savaş Dinçel Ödülleri’ de 10’uncu kez sahiplerini buldu. Sahnede, “Kendimizi yetim hissetmemek için Baba Sahne dedik” diyen Çoruh, duygusal konuşmasının ardından kendisine destek verenlere teşekkür etti. Gecenin son sürprizi ise Müjdat Gezen’den geldi. Gezen, İsmail Dümbüllü’nün kendisinde bulunan tulûat fesini Çoruh’a devretti.

’Aşk Uykusu’ filmiyle sinemaseverlerle buluşan Alican Yücesoy, geceye sevgilisi Melis Birkan’la katıldı. Yücesoy, “Yeni filminizdeki sevişme sahneleriniz nedeniyle ilişkinizde sorun yaşadınız mı?” sorusuna, “Bu iş. Ben bir karaktere hayat veriyorum. Haliyle özel hayatımızı etkilemiyor” şeklinde yanıt verdi.