5053873217 [email protected]

Survivor 2017’de eleme konseyi sonrası ünlüler takımınde Serhat ile Adem ve Sabriye arasında kavga çıktı. Acun Ilıcalı’dan Serhat ve Adem’e sert uyarı geldi.

Survivor’da bir süredir suların sakin olduğu ünlüler takımı yeniden karıştı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde 2 isim elemeye kaldı. Konseyde adı en fazla yazılan Sabriye ile dokunulmazlık kolyesi sahibi Serhat’ın ismini söylediği Adem elemeye kalan isimler oldu. Konseyde Adem iler Serhat arasında başlayan gerginlik konsey sonrasında da yaşandı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat Akın, elemeye kalacak ikinci isim olarak Adem’in ismini söyledi. Serhat Akın, kendisine daha önce ‘Alman erkeği’ dediği için Adem’i söylediğini ve bu lafın kendisini çok yaraladığını söyledi. Serhat ile Adem arasında konsey sırasında gerginlik yaşandı. Konsey sonrasında ise aynı alanda büyük kavga yaşandı.

Sabriye tartıştığı Serhat’a ‘Boğa falan dinlemem atarım tekmeyi’ diyerek tekme atmaya çalışırken diğer yarışmacılar ayırdı. Sonrasında ise Adem ile Serhat arasında kavga yaşandı. Arkadaşlarının zor ayırdığı Serhat ile Adem arasında sert sözler söylendi. Survivor’ın Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde, Acun Ilıcalı ödül oyunu öncesinde Adem ve Serhat’ı yaşanan olaydan dolayı uyardı. Ilıcalı, birbirlerine sert sözler kullanan iki yarışmacıya ne ceza verecek yeni bölümde belli olacak.