5053873217 [email protected]

Ebru Akçatepe Sabah’a verdiği röportajda, babasının son zamanlarında sürekli olarak ailesi ile birlikte vakit geçirdiğini söyleyerek “Onun en büyük ilacı aile ortamındaki sevgiydi. O da bu sevgiyi sürekli olarak ailesi ve çok sevdiği torunu Zeynep ile yaşıyordu. Onu kucağından indirmez, öpmeye doyamazdı. Zeynep de dedesi için sürekli sevgi dolu mektuplar yazardı. Son yazdığı mektubu doğum gününde vermişti” dedi.

 


Babasının ölmeden önce çekilmiş son fotoğraflarını ve torunun Akçatepe’ye yazdığı son mektubu paylaşan Ebru Akçatepe, “İlk kalp krizini Kemal Sunal’ın cenazesinde geçirmişti. Dördüncüsü ve sonuncusu da bu oldu. Her şey iyi gidiyordu. Ailesiyle çok mutluydu. Son zamanlarda fizik tedaviye başlamıştı. Ben onun hep yanındaydım. Bazen Bodrum, bazen İstanbul’da kalıyorduk. Sevdikleri de sağolsun sürekli aradı, sordu. Son günlerinde çok mutluydu. O sanatıyla ünlüydü. Magazin haberleri ile değil” diye konuştu.
Torunu Zeynep Bozatlı’nın dedesine yazdığı son mektupta “Dedeciğim, mutlu yıllar sana. Seni çok seviyorum. Sana mutlu yıllar diliyorum. Hemen iyileş de seninle oyunlar, yüzmeler her şeyi yapayım” sözleri yer aldı.
Sanatçının Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’ndeki tatil sitesindeki yazlığında komşuları, torunları, kızı ile birlikte bahçede çekilen son fotoğrafları kızı Ebru Akçatepe tarafından instagramda paylaşıldı.

Ebru Akçatepe, fotoğrafların altına ‘Seni yürekten seven milyonlarca hayranını, hafızalardan silinmeyecek, sinemada iz bırakan onlarca filmini, tiyatro ustalığını, gerçek ve güzel dostluklarını, Akçatepe Sanat Okulunu, seni çok seven evlatlarını ve torunlarını sığdırdın sen. Tüm sanat hayatın boyunca kendini sadece sanata ve halka adadın. Canım babam! Kalbi sevgi dolu babam’ notunu düştü.

Gündoğan Tatil Sitesi’nde çekilen fotoğraflar, ‘usta’nın son anıları olarak hatıralarda kaldı.