5053873217 [email protected]

Survivor 2017’de 29 Mart Çarşamba akşamı gönüllüler takımından elenen isim belli oldu.

Survivor’da geçen hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımından 4 kişi elemeye kalmıştı. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde sms oylaması yapıldı.

Survivor’da Cumartesi yayınlanan bölümde konseyde en fazla adı yazılan Erdi ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe ise ikinci aday olarak Berna’nın adını söyledi

Pazar yayınlanan bölümde bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Volkan, eleme adayı olarak Gökhan’ı söyledi. Konseyde ise en fazla adı yazılan isim Bulut oldu. Böylece gönüllülerde bu hafta Erdi, Berna, Gökhan ve Bulut eleme adayı olarak sms oylamasına kalan 4 yarışmacı oldu.

Göz6 evinde finale kalan Berna, Erdi ve Bulut’un SMS potansiyelinin daha çok olduğu öngörülmüş ve bu sebeple Gökhan’ın eleneceği üzerinde durulmuştu. Ancak veda konseyinde Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan’dan en az SMS oyunu alan Bulut sürpriz bir şekilde Survivor’dan elenmiş oldu.

 

BULUT NELER SÖYLEDİ?

Survivor’dan elenen Bulut karar sonrası şunları söyledi: “Çok uzun süreçten sonra buraya geldim. Burası zor ve keyifli. İnsanın kendini dinleyecek o kadar çok vakti oluyor ki elini kolunu bile nasıl kullanabildiğini öğreniyorsun. Herkes futbolcu, doktor olmak ister ben Survivor olmak istiyordum. Geldim, yaşadım, en azından hedefimi gerçekleştirdim.”

Survivor’ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı mantı ödülü için karşı karşıya geldi. Finale kalan oyun gönüllüler takımının oldu.

Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün ikişer peynirli börek ve çay olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise İlhan oldu. Kızlarda ise birinci Pınar, ikinci Elif oldu.