5053873217 [email protected]

Şener Şen’in başrolünde rol alacağı Yavuz Turgul, çekimlerine mayısta başlayacağı yeni filmi için kadın başrol arayışını sürdürüyor. Şen’in eşini canlandıracak oyuncu henüz netlik kazanmasa da Aytaç Öztuna, Ayda Aksel ve Ruhsal Öcal isimleri üzerinde durulduğu ortaya çıktı.
En son Yavuz Turgul’un 2010 yapımı “Av Mevsimi” filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan Şener Şen, yine yakın dostuna ait bir projeyle setlere dönüyor. 75 yaşında usta oyuncu, Turgul’un hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği, çekimlerine mayısta başlayacağı yeni filminde başrolü üstlendi.

Senaryo çalışması tamamlanan projenin cast hazırlıkları ise sürüyor. Filmde bir holding patronunu canlandıracak olan Şen’in eşini kimin oynayacağı ise henüz netleşmezken söz konusu rol için üç aday olduğu ortaya çıktı. Aytaç Öztuna, Ayda Aksel ve Ruhsal Öcal arasından bir seçim yapılacak.

 

Aytaç Öztuna

Aytaç Öztuna, TÖS’de (Türkiye Öğretmenler Sendikası) Maksim Gorki’nin “Ayaktakımı Arasında” isimli oyunu ile tiyatroya başladı. Dans eğitimleri aldı. Ve ardından İtalyan Kültür Merkezi bünyesinde birçok oyunda rol aldı.

Birçok film ve dizi prjesinde de rol alan Öztuna, en son Umutsuz Ev Kadınları’nda Cahide2si olarak ekranlarda boy göstermişti.


Ayda Aksel

Son olarak Hayat Öpücüğü filminde rol alan Ayda Aksel’in rol aldığı diğer filmler ise şöyleydi:

Mandıra Filozofu – 2014
Aşk Kırmızı – 2013
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm – 2011
Bir Avuç Deniz – 2011
Aşk Tesadüfleri Sever – 2011
Kars Öyküleri – 2010
Sınav – 2006
Halk Düşmanı – 2004
Kaçıklık Diploması – 1998
Cumhuriyet – 1998
Bir Erkeğin Anatomisi – 1996

 

Ruhsar Öcal

İstanbul Devlet Konservatuvarı Opera Şan Yüksek Bölümü’nü bitirdikten sonra İstanbul Devlet Opera ve Balesi kadrosunda solist olan Ruhsar Öcal, birçok opera, operet ve müzikalde başrol oynadı.

Sadri Alışık Kültür Merkezi, Dormen Tiyatrosu, BKM gibi özel tiyatro topluluklarında görev yaptı. 1995 yılından itibaren kamera karşısına geçerek, sinema ve dizi filmlerde de çeşitli rollerde oynadı.

57 yaşındaki Öcal son olarak ise Küçük Ağa dizisinde rol almıştı.