5053873217 [email protected]

Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık ile İstanbul Cihangir’deki bir veteriner arasında Kulaklı Orman Baykuşu yüzünden önce kavga çıktı sonra polemik başladı. Taraflar olayın perde arkasını Star TV’de Duymayan Kalmasın programına anlattı.
Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, sokakta bulduğu bir baykuşu veterinere götürünce olanlar oldu.

İddiaya göre; baykuş, çok az bulunan ‘Kulaklı Orman Baykuşu’ çıkınca veteriner prosedür gereği bakanlığa haber vermeleri gerektiğini, bu süreçte baykuşu teslim edemeyeceklerini söyledi.

Bunun üzerine Yağmur Aşık ile veterinerde çalışanlar arasında kavga çıktı. Yaşanan kavga, veterinerdeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Star TV’nin Duymayan Kalmasın programına bağlanan Yağmur Aşık iddaların asılsız olduğunu söyledi. Baykuşu bulduğunu ve tedavi ettirdikten sonda doğaya salmak üzere veterinere götürdüğünü söyleyen Yağmur Aşık, kavganın veterinerdekilerin baykuşu önce satın almaya sonra da saklamaya çalışmalarından kaynaklandığını öne sürdü.

Yağmur Aşık, “Ben bu kavgayı yapmasaydım hayvanı 5 bin liraya satacaklardı” dedi.

Yağmur Aşık’ın ardından Duymayan Kalmasın programına bağlanan Veteriner Dilara Tezel “Baykuş iddia edildiği gibi kanadı kırık gelmedi. Hayvan bize geldiğinde bakıma ihtiyacı vardı. Hayvan bize geldiği anda Orman Bakanlığı’na haber verildi” dedi.