5053873217 [email protected]

Seçkin Piriler eski kocası Kaan Tangöze ve sevgilisi Kıvılcım Ural hakkına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fashion Week defilelerini, izlemeye gelen Piriler “Onların ilişkisi bitti istediği kadar zorlasın” dedi.


Cihangir’de Kıvılcım Ural ile bir mekanda pişti olan oyuncu Seçkin Piriler konu hakkında “Orası bir kafe onu içeride görmedim zaten, öyle eğlenme veya görme durumu yok, zaten kadın gazetecilere kendi haber veriyor amacı reklam olmak, ben olaydan habersizim, bakın göreceksiniz ben bir ay veriyorum, bir ay sonra ilişkileri bitecek, bu kadın o yolda, reklam yolunda, Kaan’ı da bırakacak, sonra başka biriyle reklam için uğraşacak, kim bilir Kaan’ın arkasından da neler söyleyecek” dedi.

Piriler; Kıvılcım Ural’ın Kaan Tangöze ile yaşadığı aşk hakkında “ hanet tek kişinin yaptığı bir şey değildir” açıklamasını soran muhabirlere şu cevabı verdi: ”Ben Seçkin Piriler’im, yıllardır bu piyasada olan bir insanım. Kimseyi kullanmadım bir yerlere gelmek için, biz Kaan ile beş yıl flört ettik ve bir kare bile fotoğrafımız yok bunu iyi düşünmek lazım, ama diğer insanlar dikkat ederseniz 1.5 yıldır magazinde. Ben nasıl bir karaktermişim başkaları nasıl karakter, ben başka bir karakterim. Zaten benim yaşadığım iki kişilik bir olay bunu bir arada yaparak beni aldattılar.”