5053873217 [email protected]

1- xXx: Return of Xander Cage
Vin Diesel’in Xander Cage karakterini canlandırdığı film, Xander’ın kendisini gönderdiği sürgünden geri dönmesini, Xiang ve ekibiyle birlikte Pandora’nın Kutusu olarak bilinen son derece tehlikeli bir silahı ele geçirme yarışını konu ediniyor. Maceraya düşkün kişilerden oluşan bir ekip yaratan Xander, daha sonra kendisini kurulan bir komplonun içinde buluyor

 
2- Assassin’s Creed
Oyunlardan tamamen farklı olarak Callum Lynch’in hikayesini anlatan Assassin’s Creed, bizleri 15. yüzyıl İspanya’sına götürüyor. Halen vizyonda olan Assassin’s Creed çoktan torrent sitelerine düştü.

 
3- Fantastic Beasts and Where to Find Them
Alışılmadık magizoologist Newt Scamander, güvenilir yıpranmış bavuluyla birlikte (açıklayamayacağımız nedenlerden ötürü) New York’a gelir. Bu bavul göründüğünden çok, çok ve çok büyük olan büyülü bir eşyadır. Bavul Newt’ın dünyanın her tarafına yaptığı yolculuklardan bulduğu nadir ve nesli tükenmekte olan sihirli yaratıklara ev sahipliği yapmaktadır.

 
4- Office Christmas Party
Şirketin CEO’su yeni yıl arifesinde şirketle ilgili ciddi kararlar alma aşamasındayken, departman müdürü tam aksine efsane bir noel partisine hazırlanmaktadır. Hedefi önemli bir müşteriyi gözünden vurmaktır ama ofiste işler birden çığrından çıkar…

 
5- Passengers
Uzay yolculuğu sırasında uykusundan erken uyanan Jim Preston, yalnız kalmamak uğruna New York’lu bir yazarı yolculuk sırasında 100 yıl önceden uyandırır. İkili büyük bir aşk yaşasa da Preston’ın yaptığı hareket büyük bir tehlikeyi de beraberinde getirecektir.

 

6- Logan

Yakın gelecekte, yorgun savaşçı Logan’ın önemsediği tek şey hasta olan Profesör X’i Meksika sınırında saklamaktı. Ancak Logan’ın dünyadan ve kendi efsanesinden saklanma çabası, karanlık güçler tarafından takip edilen genç bir Mutant’ın gelişiyle sona erer.

 

7- Arrival

12 uzay gemisi Dünya’ya iniş yapar ve gezegenimizde büyük bir tedirginlik ve korku baş gösterir. Uzaylılar ile iletişim kurmak ve amaçlarını öğrenme görevi Dr. Louise Banks’e verilir.

 

8- Sing

Tamamen hayvanların yaşadığı bir dünyada geçen Sing’de, Buster Moon (Oscar ödüllü Matthew McConaughey) zor dönemler geçiren, bir zamanlar çok başarılı olan bir tiyatrodan sorumlu, zarif bir Koaladır.

9- Doctor Strange

Marvel’ın en merak edilen süper kahraman filmlerinden biri de Doctor Strange oldu. Eh, Strange’i oynayan şu sıralar Hollywood’un gözde starlarından Benedict Cumberbatch olunca merak etmemek elde değil.