5053873217 [email protected]

Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Sabriye, konseyde kendini Ürdün Kraliçesi’ne benzetti ve Tatar Ramazan’dan örnek verdi… Survivor son bölümde bireysel dokunulmazlığı kazanan Sabriye, yaptığı konuşmada Tatar Ramazan filminden örnek verdi, ardından kendini Ürdün Kraliçesine benzetti. Bugünü kadar defalarca eleme potasına kalan ve kendine ‘Potanın Kraliçesi’ diyen Sabriye eleme için Furkan’ın adını verdi. Kick Boks Dünya Şampiyonu olan ve başarılı spor kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ve renkli kişiliğiyle de dikkat çeken Sabriye Şengül kimdir? İşte Sabriye Şengül’ün sosyal medya paylaşımları, hayatı ve başarıları…

  • Survivor son bölümde gönüllülerin kazandığı yarışmada, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Sabriye, ada konseyinde Furkan’ın adını verdi. Sabriye, yaptığı konuşmada Tatar Ramazan filminden örnek verdi, ardından kendini Ürdün Kraliçesine benzetti.
  • Sabriye, ada konseyine şunları söyledi: “Kadir İnanır’ın eski bir filmi vardır. Bilmem hatırlar mısınız? ‘Ben Tatar Ramazan’ım. Bu oyunu bozarım’ Küçük bir sözüydü bu onun. Benim en çok sevdiğim sözlerinden biri. Şu an çok mutluyum. Kendimi Ürdün Kraliçesi gibi hissediyorum. Ama birinin adını vereceğim için üzgünüm. Bu kolyeye sahip olmak dokunulmaz olmak güzel bir şey ama birinin ismini söylemek zor. Sevmediğim kişiler bile olsa zorlanıyor insan.
  • Acun Ilıcalı Survivor Ekstra’da “Survivor’da bu zamana kadar Sabriye gibisi görülmedi” dedi. Ilıcalı Sabriye hakkında şunları söyledi: Çok baskı altında kaldı, performansı çok kötü başladı. Daha sonra ciddi şekilde arttığı zamanlar da oldu ancak şu anda çok yukarıda olduğunu söyleyemeyiz. İnsanların karakterinin belli özellikleri var ve bu özellikler bazen seyirci ile buluşuyor. Öyle bir insan çıkıyor ki herkes onu konuşmaya başlıyor. Bu tamamen hepimizi yaratılışıyla da alakalı. Bunun sonradan gelme şansı yok. Şeytan tüyü diyebilirsiniz ekran enerjisi diyebilirsiniz. Mesala bir örnek vereceğim. Athena Gökhan. Gökhan televizyon tarihini hiçbir döneminde televizyonda yer almış ve bir şekilde insanların Gökhan’a bak dediği biri değil. Ama doğalında çok orjinal bir tip. Sabriye için de aynı şeyi söyleyeceğim. Çok farklı bir tip.