5053873217 [email protected]
sarkici-olmadigi-icin-pisman--8764240.Jpeg

Türk Sineması’nın usta ismi Nebahat Çehre, 30 yıl aradan sonra sahneye çıktı. Çehre, 30 yıl önce seslendirdiği ‘Büklüm Büklüm’ şarkısını yeniden seslendirdi.

Cenk Eren, Bostancı Gösteri Merkezi’nde ‘Bir Dilek Tut Derneği’ için düzenlenen yardım gecesinde sahne aldı. Saba Tümer’in sunuculuğunu üstlendiği gecenin sürprizi sinema sanatçısı Nebahat Çehre oldu.

73 yaşındaki Çehre, 30 yıl önce seslendirdiği ‘Büklüm Büklüm’ şarkısını yeniden seslendirdi. Salonu dolduran yüzlerce kişi tarafından büyük beğeni alan Çehre, “Çok heyecanlıydım. Zaman zaman sözleri karıştırdım. Sahneyi çok özlemişim. Sosyal bir proje adına koşa koşa gelirim” dedi.

“ÇOK ZENGİN BİR KADIN DEĞİLİM”

Hayatındaki en büyük hatalardan birinin ‘Büklüm Büklüm’ çalışmasının ardından şarkıcılığı seçmemek olduğunu söyleyen Çehre, yeni projelerinden de şu sözlerle bahsetti: “Oyunculuğu bırakmadım, devam ediyorum. Şimdiden yeni sezon projeleri geldi. Dört tane senaryo okudum ve benden haber bekliyorlar. Çok zengin bir kadın değilim ama para için bir şey yapmam. Aşk ve iş beni mutlu etmeli”