5053873217 [email protected]

Civic Hatchback tanıtılırken, Honda yeni CR-V modelinden de bir ipucu videosu yayınladı. CR-V ülkede 29 Mart’ta çıkacak. Videoda aile dostu SUV’nin bazı yeni özelliklerini anlatılıyor.

2017 Honda CR-V Tayland Yolcusu

Bu yeni özelliklerden en önemlisi üçüncü koltuk sırası (ABD versiyonu sadece beş kişilik olarak çıkacak). Yeni nesil ilk yedi koltuklu CR-V olacak. Otomobilde geleneksel vites koluna yer verilmediği görülüyor, bunun yerine NSX stili P, R, N ve D harflerinin yer aldığı bir vites seçici var. Honda aynı zamanda yeni 1.6 litre i-DTEC turbodizel motoru bu pazar için tanıtıyor. 160 hp gücündeki motorun tork değeri 2000 rpm’de 350 Nm. Motor dokuz vitesli otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor. Yeni motor ve şanzıman daha önce Avrupa versiyonu makyajlı CR-V ile birlikte çıkmışlardı. Dizelin yanı sıra yeni CR-V Tayland’da ABD ile aynı benzinli motorlar ile sunulacak. Bunlar arasında 184 hp 2.4 litre doğal emişli motor (244 Nm tork) ve 190 hp 1.5 litre VTEC Turbo (243 Nm tork) motor da bulunuyor.

 

İçten ve dıştan tamamen yeniden tasarlanan yeni CR-V öncekinden daha da pratik. Otomobilin aks aralığı 2660 mm (daha önce 2620 mm), bu sayede iç kabin oldukça cömert bir genişliğe sahip. Yeni özellikler arasında LED farlar ve arka lambalar, Active Grille Shutter, opsiyonel elektrikli bagaj kapağı ve eller serbest açma kapama, ayrıca yeni 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi (Apple CarPlay ve Android Auto destekli) bulunuyor.

Yeni CR-V Honda Sensing sürüş yardımı sistemlerine de sahip. Kaza Önleyici Fren, Kaza Öncesi Uyarı (FCW), Şerit Koruma Yardımı (LKAS), Yoldan Ayrılma Önleyici, Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) ve Uyumlanabilir Seyir Kontrolü (ACC) asistan sistemlerden başlıcaları. Bu özelliklerin hepsinin tüm piyasalarda sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.