5053873217 [email protected]

Ablası Hande Soral’ın oynadığı Biz Size Döneriz adlı romantik komedi filminin galasına kalıtan Bensu Soral, Çağatay Ulusoy’un dizi ekibinden Duygu Sarışın ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında konuştu. Soral “Evet duydum, ama bilmiyorum. Umarım mutlu olurlar” dedi.

  • Başrollerini Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir ve Fırat Albayram’ın paylaştığı, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı “Biz Size Döneriz” filminin galası önceki gün yapıldı. Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşen geceye birçok ünlü isim de katıldı. Oyuncular, gösterim öncesi soruları yanıtladı.
  • “Dağ 2” filmiyle çok konuşulan isimlerden olan Çağlar Ertuğrul, yeni filmiyle ilgili “Çok heyecanlıyım. 2017’nin en güzel filmi. O kadar iddialıyım. ‘Dağ 2’ nasıl 2016’nın en çok izlenen filmi olduysa, biz de 2017’nin en eğlenceli filmi olacağız” açıklamasını yaptı.
  • “Çalıştığım en eğlenceli ekip” diye konuşmasına başlayan Hande Soral da filmdeki gelinlik sahnesi hatırlatılınca “Çok kez gelinlik giydim. Artık gelinliğe karşı hiçbir heyecanım yok. Herhalde düğünümde de giymeyeceğim. Gelinlik giymeden bu yaz evleneceğim inşallah diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.
  • Bensu Soral ve Hakan Baş galaya el ele katıldı. Soral, “Ablam kadar heyecanlıyımdır şu anda. Merakla bekliyoruz” dedi.