5053873217 [email protected]

2017 Oscar’larında en iyi erkek oyuncu seçilen Casey Affleck, kendisine ilk Oscar’ını kazandıran ‘Manchester by the Sea’ (Yaşamın Kıyısında) filmine övgüler yağdırdı.

89. Oscar Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu seçilen Caset Affleck, kendisine bu ödülü kazandıran ‘Manchester by the Sea’ (Yaşamın Kıyısında) filmi hakkında konuştu. Square Mile dergisine röportaj veren 41 yaşındaki oyuncu, “Kennet Lonergan’ın senaryosunu okuduğumda gerçekten çok güzel bir şekilde yazıldığını düşündüm. Duygu dolu ve eğlenceliydi. Ayrıca kişiye özgü, inandırıcı, samimi ve evrenseldi” yorumunu yaptı.
Affleck, “İşte bu, oyunculuğa adımınızı attığınızda çalışmak istediğiniz hayalinizdir” dedi.

Filmde Casey Affleck’in canlandırdığı Lee Chandler, sıhhi tesisat, elektrik, kapıcılık gibi sıradan işler yaparak, tek göz bir evde yalnız başına yaşayan bir adamdır. Doğup büyüdüğü ama uzun zamandır uğramadığı kentten bir gün acil bir telefon alır. Kalp hastası ağabeyi hastaneye kaldırılmıştır ve durum ciddidir. Lee kafasında endişeler ve soru işaretleri ile yola koyulur. Hastanede alacağı haberle birlikte hayatı değişecektir.