5053873217 [email protected]

Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi isimlerin paylaştığı yeni dizi Adı Efsane 5. bölümüyle 25 Şubat Cumartesi akşamı ekranlarda olacak…

 

Melis’le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi?

Tarık, Melis ve Zeynep’e, baba-kız gecesine neden gelemediğini açıklamaya çalışırken yine her şeyi berbat eder. Seçil, bu defa Tarık’ı affetmez ve velayet davası öncesi işler iyice karışır. Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Melis’le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi? Zeynep’in babasına olan inancı bitiyor mu? Bahar, Tarık’a soruşturma açılmasına aracı oluyor.
Tarık’ın bıçaklanması hayatında ne gibi değişikliklere neden olacak? Bahar, Tarık’ın karanlık yüzünü gördüğünde nasıl bir tepki verecek? İlk maçına çıkan takım başarılı olacak mı? Hepsinin cevabı 18 Şubat bölümünde!
Tarık, kızlarını İngiltere’ye götürmeye çalışan Seçil’e engel olabilecek mi? Adı Efsane 3. Bölüm 11 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Kızlarının mutluluğunu yaşayan Tarık’ı tatsız bir sürpriz beklemektedir! Melis ile arasını düzelteceği akşam, Hakan’ın babası ile yaşadığı olay gecenin kanlı bitmesine neden olur! Hakan’ın babası ile arasındaki itiş kakış sırasında elindeki bıçak Tarık’a saplanır.

Zeynep, Tarık’a Melis’in okulunun düzenlediği “Baba-Kız Gecesi”nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. Tarık, partiye katılacağına dair söz verir; ancak, ilk defa baba-kız olma şansını yakaladıkları bu özel gece hayal ettikleri gibi olmayacaktır!