5053873217 [email protected]

Tuna Kiremitçi’nin, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ albümünün konser maratonu 22 Şubat Çarşamba Bursa Hayal Kahvesi ile başlıyor. Konserler sırasıyla 1 Mart Dorock XL, 7 Mart If Ankara, 23 Mart Tuna Kiremitçi ve Pamela Jolly Joker İstanbul, 13 Nisan Çanakkale Hayal Kahvesi, 14 Nisan İzmir Bios ile devam edecek.

Her ay farklı bir sanatçı ile kendisine ait şarkıları seslendiren Tuna Kiremitçi, bu şarkıların videolarını ilk kez YouTube’da paylaştı. Şu ana kadar Pamela, Özge Fışkın, Öykü Gürman, Gonca Vuslateri, Gülçin Ergül ve Jehan Barbur, Yıldız Tilbe düetlerinin videolarını dinleyicisi ile paylaşan Kiremitçi, son yılların yükselen değeri Sena Şener, güçlü yorumcu Gülay, kendi alanının en iyi isimleri arasında yer almakta kalmayıp işin şarkı tarafını layıkıyla başaran Gökçe Bahadır’ın katılımıyla ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ albümünü tamamladı.
CAZDAN FOLKA, ROCKTAN ARABESKE

Akustik bir sound ile kaydedilen albümde cazdan folka, rocktan arabeske farklı tatlar bulmak mümkün. Tuna Kiremitçi’nin şehir ozanı kimliğini gözler önüne seren albümde, Ataol Behramoğlu’nun ‘Bu Aşk Burada Biter’ şiirine yaptığı beste dışında tüm söz ve müzikler Tuna Kiremitçi’ye ait. Şarkılarda aşk, yalnızlık, yabancılaşma, iletişimsizlik gibi şehir insanına özgü konular ele alınıyor.

Düet yapan sanatçılar, kendi müzikal kimlikleri ile ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ albümüne katkıda bulundu. Albümdeki 10 şarkının düzenlemelerini Hüseyin Çebişçi, Cihangir Aslan, Evren Arkman ve Efe Demiryoğuran yaptı. Harems stüdyosunda kayıtları ve mix’ini Efe Demiryoğuran, mastering’ini Evren Arkman hazırladı.