5053873217 [email protected]

Blake Lively, ünlü isimlerin kırmızı halıdaki görünümlerinin sahte olduğunu söyledi ve ekledi: Gördükleriniz, sabah uyanmış hallerimiz değil.


Geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olan ve hamile stili ile tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaran Blake Lively, Refinery29 dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Katıldığı her kırmızı halıya damga vuran ve stili ile adından söz ettiren 29 yaşındaki ABD’li yıldız gerçek dışı güzellik norm ve standartlarından bunaldığını söyledi.

Blake Lively “Kırmızı halı ve dergilerde görünenler çok çaba gerektiriyor fakat insanlar bunu anlamıyor. Özellikle küçük kız çocuklarının gördükleri, sabah uyanmış hallerimiz değil” şeklinde konuştu.

Kızları James ve Ines için endişelendiğini belirten Lively, “Benim için önemli olan kızlarımın, bunun gerçek hayat olmadığını bilmesi. Onlar beni süslü ve sade şekilde görüyor ve ben de çocuklarımın iki yönü de görmelerini istiyorum” dedi.

Blake Lively, ilk doğumundan sonra The Shallows (Karanlik Sular) filminde bikiniyle boy göstermiş ve doğumdan kısa süre sonraki fit görünümüyle herkesi şaşırtmıştı.

Lively sırrını “İki antrenör ve bir diyetisyen, forma girmem konusunda bana yardımcı oldu. Çünkü doğumdan 8 ay sonra öyle harika görünmek hiç normal bir şey değil” diye açıklamıştı.