5053873217 [email protected]

2017 yılında yeni nesille buluşma stratejisini sürdürmeyi hedefleyen İsviçre lüks saat markası TAG Heuer, Amerikalı top model Bella Hadid ile anlaştı.

20’li yaşlarındaki genç ve güzel model, TAG Heuer ile çalışmayı seçerek markaya yalnızca genç ve taze bir yüz kazandırmakla kalmadı; aynı zamanda en büyük hobisi “fotoğrafçılık” ile de doğrudan ilgilenme fırsatı buldu.
Sosyal medyada 10 milyon takipçiye sahip olan Hadid, kişisel sanat zevkiyle harmanladığı bazen sade bazen ise gizemli pozlarıyla kendini fotoğraflarla nasıl ifade edebileceğini çok iyi bilen bir isim.
TAG Heuer CEO’su ve LVMH Group Saat Bölümü Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Claude Biver’in iştirak ettiği projede, millenielların dilinden konuşan Hadid, İsviçre saat markasını yeni nesille buluşturuyor.
Davette Jean-Claude Biver “Bellayı TAG Heuer marka elçileri ailesi arasında ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Bella ile olan işbirliğimiz markamızı genç nesille ve Milleniallarla bir araya getirirken markanın avangard ruhu da bizi farklı, inovatif ve cesur işler yapmaya teşvik ediyor. TAG Heuer ailesi, gerçek bir takım ruhuna sahip. Bizim, Bella gibi cesur ve kendinden emin ruha sahip genç insanlara ihtiyacımız var. bize katıldığın için teşekkür ederiz Bella, takımımıza hoş geldin! ”
Cass Bird added: “Bella benim için tüm zamanların en favori kadını! Benim hayalimdeki işler arasında ve tamamiyle ilham perim. Sette herkesi pozitif tavrı ve samimiyetiyle memnun hissettiriyor. Sektörün en iyileri arasında bence!