5053873217 [email protected]

GQ gecesinin sunuculuğunu Cem Yılmaz’la birlikte Simge Fıstıkoğlu üstlendi. Cem Yılmaz gece boyu esprileriyle bütün salonu kahkahaya boğdu. Yılmaz, gecenin açılışını ‘ikon’ kavramını diline dolayarak yaptı: “Açılış konuşmasını yapma sebebim, geçen sene bana ikon ödülünü verdiler. Vefalı bir organizasyon. Eski ikonları unutmuyorlar. Bir maaş bağlıyorlar küçük. Ayda iki kere Nusret’ten bir şeyler yeme falan gibi hoşluklarımız var.”

Cem Yılmaz’ın gece boyu en çok takıldığı isimse yan yana oturduğu yakın dostu Yılmaz Erdoğan oldu. “Bu salonda Yılmaz gösteriler yapmaya başlamış. Bizim Russell Crowe ile ilgili anılarımızı, benim tembelliğimi filan anlatıyormuş.” diye girizgahı yaptı ve başladı kendi cephesinden anlatmaya “Filmin bir yerinde ben ölüyorum. Ben öldükten sonra Yılmaz bir süre daha atla koşmaya devam ediyor. Atla koşmaya devam etmesini benim ölmeme borçlu. Bunu biliyor muydunuz? Bütçeyle ilgili bir konu bu. Ben haftalık anlaştım Russell Crowe ile. Ata bindiğim zamanlarda 300 bin, binmediğim zamanlarda 250 bin dolar alıyordum haftalık. Sürdü, sürdü, sürdü bu. Dediler ki “Batıyoruz, Cem ölsün. Eğer Cem ölürse Yılmaz birazcık daha ata binebilir. O sayede Yılmaz devam edebildi.”

Uluslararası yıldız ödülüne layık görülen Mert Alaş’ın yoğun iş programı nedeniyle geceye katılamamasını da diline doladı Cem Yılmaz. “Çekimlerimden dolayı gelemediğim için özür diliyorum. Burada Seyrantepe’de çekimlerim var, herkes beni affetsin…” Simge Fıstıkoğlu; Mert Alaş’ın Madonna, Kate Moss gibi ünlülere çektiği fotoğrafları hatırlatınca Yılmaz, cevabı yapıştırdı “Biz de Yılmaz’la (Erdoğan) Cannes’da Nicole Kidman’larla takılalım dedik. 60 metre tekne ile başladık. Bizim için ok’di. Dediler ki buradan 70 metre olanına geçeceğiz. Dedik ki “Niye yani, kim sığmadı?” 70 metreye gittik. Yine eğleniyoruz falan, 80 metreye gidiyoruz fakat ayakkabılar çıkacak, dediler. Ben ilk defa Nicole Kidman’ı cuma namazında gördüm.”