5053873217 [email protected]

Türk pop müziğin önemli isimlerinden Mirkelam, DMC etiketi taşıyan yeni projesi “Mirkelam Şarkıları”nı dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Mirkelam’ın kendine has yorumu ve sözleriyle efsaneleşmiş şarkılarını çok değerli isimlerin yorumladığı bu özel proje çok yakında müzikseverlerin karşısında olacak.

SAYGI DEĞİL SEVGİ ALBÜMÜ

20 yılı aşan kariyerini  bu özel albümle kutlayan Mirkelam, her biri birbirinden özel  ve başarılı arkadaşlarına emanet ettiği bu çalışma için “Saygı değil sevgi albümü” yorumunda bulunuyor. Gülşen, Teoman, Göksel, Kenan Doğulu, Nil Karaibrahimgil, Mabel Matiz, Bedük, Feridun Düzağaç, Eser Yenenler ve Pinhani’nin yer aldığı albüm, RUNLTD prodüktörlüğünde hazırlandı.

İLK VİDEO KLİP GÜLŞEN’LE “HER GECE”

Mirkelam Şarkıları albümünün çıkış şarkısı olarak, Mirkelam kariyerinin de ilk şarkısı olan “Her Gece”seçildi. Albümde Gülşen’in yorumuyla dinlediğimiz “Her Gece” için Mirkelam ve Gülşen birlikte kamera karşısında olacak.  Bedran Güzel yönetmenliğindeki sürpriz klip çok yakında müzik kanallarında!

Ozan Çolakoğlu, Volga Tamöz ve İskender Paydaş’ ın 2 şer şarkının düzenlemesini yaptığı “Mirkelam Şarkıları” albümünde yer alan şarkılar şöyle:

Gülşen- Her Gece

Teoman- Hatıralar

Göksel- Unutulmaz

Kenan Doğulu- Tavla

Nil Karaibrahimgil- Asuman

Mabel Matiz-Laubali

Bedük- Terle

Feridun Düzağaç- Erenköy

Eser Yenenler -Ah Bir Joker

Pinhani- Yollar