5053873217 [email protected]

Wolverine, yani Logan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hugh Jackman, bir kez daha cilt kanseri tedavisi göreceğini açıkladı.
Instagram’dan ve Twitter’dan bir fotoğraf paylaşan Jackman, burnundan bir başka bazal hücreli tümör alındığını duyurdu.
ABD’deki Cilt Kanseri Vakfı’na göre genellikle tedavi edilebilir nitelikli olan bu kanser türüne hızla müdahale edilmesi gerekiyor.
‘Logan’ filminin yıldızı sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafının altına, “Sık sık yapılan vücut kontrolleri ve harika doktorlar sayesinde, her şey iyi durumda. Pansuman daha kötü görünüyor. Yemin ederim! Güneş koruma sürün” notunu yazdı.
2013 yılında cilt kanseri teşhisi konulan Jackman, daha önce üç kez tedavi altına alındı. 48 yaşındaki oyuncu, hastalığı hakkında konuşmaktan, sosyal medyada fotoğraf paylaşmaktan çekinmiyor ve sık sık takipçilerine güneş kremi kullanmaları uyarısında bulunuyor.
2015 yılında People dergisine verdiği röportajda, “Kanser sözcüğünü duymak her zaman şoke edicidir. Ben hiçbir zaman güneş kremi kullanmamıştım, dolayısıyla bu hastalık için büyük bir adaydım” şeklinde konuştu.
Her üç ayda bir check-up yaptırdığını söyleyen Jackman, “Bu benim için yeni normal. Doktorum, ‘Eğer bu, hayatta katlanmak zorunda olduğun şeyse çok şanslı olmalısın’ dedi” ifadesini kullandı.
Aralık 2013’te eşi Deborra-Lee Furness’ın kendisini zorlamasıyla gittiği doktorda cilt kanseri olduğunu öğrenen ünlü oyuncu, tedavi gördüğü 2014 yılının Mayıs ve Ekim aylarında da X Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin galasına burnu bantlı olarak katılmıştı.