5053873217 [email protected]

Survivor 2017’de Erdi ve Eser’le kavga eden ünlüler takımından Fatih Hürkan’a Acun Ilıcalı ilginç bir ceza verdi.

Acun Ilıcalı, bir hafta içerisinde iki tartışma içerisinde başrol oynayan Fatih hakkında yaptıkları değerlendirmeyi konseyde açıkladı. Geçtiğimiz hafta takım arkadaşı İlhan Mansız’la büyük bir tartışma yaşayan Fatih Hürkan bu defa da gönüllüler takımıyla karşı karşıya geldi.

Dokunulmazlık oyunu sırasında bağıran Eser’e yönelik ‘maymun’ ifadesini kullanan ve Erdi’yle ise göğüs göğüse gelen Fatih’in tartışması Survivor’a damga vurdu. Fatih ve Erdi arasındaki gerilimi Acun Ilıcalı, set ekibi ve yarışmacılar araya girerek durdurdu. Olaydan sonra oldukça sinirlenen Acun Ilıcalı da Fatih’i sert bir dille uyararak kendisi hakkında bir karar vereceklerini söylemişti.

Survivor’ın Pazar akşamı yayınlanan bölümünde konsey sırasında Acun Ilıcalı, Fatih Hürkan hakkında aldıkları kararı açıkladı. Yaşanan 2 kavgadan sonra Fatih’e takım olarak kazandıkları ilk ödülden yararlanmama cezası verdiklerini duyurdu. Bu cezanın Survivor’da bir ilk olduğunu ifade eden Ilıcalı, bundan sonra yaşanan bu tip durumlarda bu cezayı uygulayacaklarını da açıkladı.

Fatih Hürkan ise, normalde çok sakin olmasına karşın bu tip durumlarda kendisini tutamadığını söyleyerek Erdi’den özür diledi.