5053873217 [email protected]

Bu sene kavgaların erken başladığı Survivor’da son olay Erdi ve Fatih arasında yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında gönüllüler takımından Erdi Ünver ile ünlüler takımından Fatih Hürkan arasında başlayan sözlü tartışma büyüdü.
Fatih ve Erdi biranda kafa kafaya gelirken takım arkadaşları araya girdi. Ancak ikili arasındaki kavga daha da alevlendi. Fatih ve Erdi’nin kavgasını Acun Ilıcalı, set ekibi ve yarışmacılar ayırmaya çalıştı. Fatih Hürkan geçtiğimiz hafta da takım arkadaşı İlhan Mansız’la büyük bir tartışma yaşamıştı.
Survivor 2017’nin 12 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde bu kavganın detayları ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında, eleme konseyinde kavga hakkında konuşan Acun Ilıcalı ise, ‘Biz Survivor’a başladığımız ilk günden beri en yakın olduğumuz yarışmacıya dahi en ufak bir tölerans geçmedik’ diyerek muhtemel diskalifiye yada yarışmacılara verilecek cezanın ipucunu vermiş oldu. Kavga eden Fatih ve Erdi diskalifiye mi edilecek yoksa ceza mı alacak sorusu ise Cumartesi gecesi belli olacak.