5053873217 [email protected]

Star TV ekranlarında bu akşam başlayacak İçimdeki Fırtına’nın başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu, Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan paylaşıyor. Dizinin oyuncularından Boluğur, Karaca, Yamantürk ve Aslan yeni diziyi anlattı.

“Çok heyecanlıyız. Aylarca emek verdik. Ekiple baştan beri çok çabuk kaynaştık. Sanki önceden tanışıyormuş gibiydik. Bu da işe yanısıdı. Hikayeyi çok severek kabul ettim. İçinde yer almak istediğim bir işti. Hikayemiz aşk ve intikam. Ben Ezgi karakterini canlandırıyorum. Ezgi de gözü kara hırslı bir karakter. Biraz da arızalı diyebiliriz. Emre’ye (Yusuf Çim) çok aşık. Aşkını elinden alsanız ölür. Seyirci Ezgi’ye hak verecektir. Artık takdir izleyicinin.”


“ÇEKİMLERE İTALYA’DA BAŞLAMAK ENERJİ KATTI”

“Çekimlere İtalya’da başladık. Uzun bir aradan sonra yurt dışında başlamam ayrı bir keyif oldu. Bir tatil yerinde işe başlamam ayrı bir enerji kattı. Eminim çekimlere de yansımıştır. Yönetmenimle daha önce çalıştım. Kendisini çok severim, rahattır çalışılması. Tekrar buluştuğumuz için ayrı bir güzel oldu.”
“İZLEYİCİ YORUMLARINI MERAK EDİYORUM”

“Çekimlerde dans sahnesi biraz zorladı. Bu sahne için bir kere derse gittim. Biraz heyecanlandım sonra akışına bıraktım. Oyuncu koçumla birikte hazırlandım. Yaptığım işin sonucunu ve izleyicinin yorumlarını merak ediyorum.”