5053873217 [email protected]

Gece kulübü Şamdan yüzünden Seda Sayan’la polemik yaşadığı iddia edilen Sezen Aksu, “Sözlerim Seda Hanım’ı üzmek için değildi” dedi.

s
evinden-cikardigi-kiraciya-sezen-aksu-sahip-9243417_6477_o.jpg”Kimin kime jest yaptığı umrumda değil”
Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde altı aylık kirasını alamadığından sahibi olduğu Etiler Şamdan için tahliye kararı çıkartmıştı. İstanbul gece hayatının sembol mekanlarından olan Şamdan’ın kapısına kilit vurulurken, işletmeci Mehmet Tuna da zor durumda kalmıştı.
Karar öncesi rahatsızlanan ve Hastaneye kaldırılan Tuna’ya, Sezen Aksu’dan müjdeli haber geldi. “Mekanı Kanlıca’daki yalımda açın, para istemem” diyen Aksu, önceki gün Tuna’yı ziyaret etti.
HASTANE ÇIKIŞI KONUŞTU

Hastane çıkışında gazetecilerle sohbet eden Minik Serçe, Sayan’la polemik yaşadıklarına dair iddialara açıklık getirdi: “Hiç öyle bir şey yok. Söylediklerim Seda Hanım’ı kırmak için değildi. Kimseyi üzmek istemem. Sadece Mehmet’in kafasının takılı olduğu bir konuda onu rahatlatmak istedim, durum bu.”
Sayan ise, katıldığı bir TV programında Aksu için şunları söylemişti: “Sezen’in bir oğlu var, ben koca bir sülaleye bakıyorum. Kimin kime jest yaptığı umrumda değil.”