5053873217 [email protected]

İstanbul’u karış karış gezen efsane futbolcu Ronaldinho’ya Acun Ilıcalı Survivor yarışmasına katılma teklifi yaptı.

Kendine ait spor okullarının bir şubesini açmak için İstanbul’a gelen Brezilya’nın efsane futbolcusu Ronaldinho’ya Acun Ilıcalı’dan sürpriz teklif

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho’ya Survivor’a katılma teklifinde bulundu. Menajer Ümit Akbulut teklifi instagram’dan yaptığı paylaşımla doğruladı.

Futbolculuk döneminde Türkiye’de bir çok takımın peşine düştüğü ancak getiremediği Brezilyalı Ronaldinho geçtiğimiz hafta sonunu İstanbul’da geçirdi. TV8’de yayınlanan 3 Adam programına da katılan Ronoldinho burada ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile bir araya geldi. Acun Ilıcalı Ronaldinho’ya Survivor’a katılma teklifinde bulundu. Ronaldinho’nun bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

MENAJERİ DOĞRULADI
Yıldız futbolcu, “Yemeklerin güzel olduğundan bahsetmişlerdi fakat böylesini de beklemiyordum. Muhteşem yemekleriniz var.” dedi. En kısa zamanda tekrardan geleceğini de ifade eden Ronaldinho’nun Survivor yarışmasına da katılacağı konuşurken, Menajer Ümit Akbulut, “Acun Ilıcalı’dan Survivor konusunda bir davet aldık evet doğru. Dominik’te onları ziyaret edebiliriiz, Ronaldinho bu duruma sıcak baktı.” dedi.