5053873217 [email protected]

Bergüzar Korel Halit Ergenç ve Onur Saylak’ın başrollerde oynadığı Vatanım Sensin dizisinin 14. bölümünde Mustafa Kemal’den Yüzbaşı Cevdet’e mektup geliyor.

Vatanım Sensin dizisi 2 Şubat Perşembe günü yeni bölümü ile dizinin takipçilerinin karşısına çıkacak. Milli Mücadele döneminin hareketlenmeye başladığı aşamada Mustafa Kemal’den mektup gelecek.

Vatanım Sensin 14. bölümde Cevdet, okuduğu mektup karşısında Mustafa Kemal’in yanında saf almayı tercih edecek. Eşref Paşa’nın uyarılarına rağmen kararını değiştirmeyen Cevdet, müjdeli haberi Azize ile de paylaşacak.

Eşref Paşa, Cevdet ile yaptığı görüşmede kendisinin tarafında yer alması gerektiğini belirtirken Mustafa Kemal’in safında olduğu takdirde yok olup gideceğini belirtti. Mustafa Kemal’den gelen mektup ise Cevdet’in fikirlerinin oluşmasında tamamen etkili olurken Azize güzel haberi öğrenmesinin ardından büyük sevinç yaşayacak.

Ailesini karşısına alarak onlarla son konuşmasını gerçekleştiren Cevdet, zorlu görevin kendisi için başladığını ifade edecek.