5053873217 [email protected]


Film Oyuncuları Birliği tarafından verilen Screen Actors Guild (SAG) Ödülleri’nin dağıtıldığı geceye Julia Louis-Dreyfus, Ashton Kutcher, William Hall Macy gibi ünlü oyuncuların Donald Trump’ın Müslümanlara vize yasağına verdiği tepkiler damga vurdu.

Önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen SAG Ödül Töreni’ne Donald Trump’ın yedi Müslüman ülke vatandaşlarına ülkeye giriş yasağı uygulamasına tepkiler damga vurdu. Film Oyuncuları Birliği tarafından verilen Screen Actors Guild (SAG) Ödülleri’nin dağıtıldığı gecede ünlü oyuncuların tepkileri şöyleydi:

The Big Bang Theory’nin yıldızı Simon Helberg, kırmızı halıda elindeki “Mülteciler Hoş Geldiniz” yazan bir kağıtla kameralara poz verdi. Eşi Jocelyn Towne ise göğsünde “Girmelerine izin ver” yazısıyla kameralar karşısına çıktı.

Veep dizisindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu seçilen Julia Louis-Dreyfus, “Mülteci ambargosu, Amerikanca değil” ifadesini kullandı.

Julia Louis-Dreyfus’a ödülünü vermek üzere adını anons etmek üzere sahnetye çıkan Ashton Kutcher, “Ben bir dünya vatandaşıyım” diye sözlerine başladı ve “Havalimanlarında bekletilen ve benim Amerika’ma ait olan herkese selamlar” diye devam etti.

En iyi Ekip Performansı ödülünü kazanan Hidden Figures dizisinin yıldızı Taraji P. Henson, “İnsanlık olarak bir araya gelince biz kazanırız. Her zaman sevgi kazanır” dedi.