5053873217 [email protected]

Survivor 2017’nin ilk konseyine 4 yarışmacı katıldı. Acun Ilıcalı bu 4 yarışmacıdan 3’ünün SMS oylarıyla yarışmaya katılacağını açıkladı. 3 yarışmacının daha katılmasıyla Survivor 2017, en zor ve en uzun Survivor’dan sonra bugüne kadar en çok yarışmacının katıldığı Survivor olacak. Adaya katılmaya aday olan isimler kendilerini anlattı:

Anıl kimdir ? (Solda)

“İstanbul’da yaşıyorum, evliyim. Sivil havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivor’da kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl’ın dünyasını Survivor’da göstermeye geldim. Düşen uçuk benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum.”

Fatih Hürkan kimdir? (soldan ikinci)

“İstanbul’da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor’a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var.”

Oğulcan kimdir? (sağdan ikinci)

“Buraya gelmek bile zor uzun bir yol. Ada, eminim o da zordur. Ama hayatımda hep kolaydan öte zoru seçtim çünkü eğer başarabilirsen zor insana bir şeyler katar. Bir hedefim var onun için buraya geldim. İki ablam var. Ailenin tek erkeği benim. 7 yıl baskebol oynadım. Korumalık yapıyorum.”

Sadin kimdir? (Sağda)

“Ben güreşçiyim. İstanbul’da yaşıyorum aslen Gaziantepliyiz. Dedelerimden miras kalan ata sporumuz güreşle uğraşıyorum. Yıllarca milli takımlarda ülkeme hizmet ettim. Yıldızlar ve gençler ketegorilerinde madalyalar kazandım. Şu anda

antrenörlük yapıyorum. Ülkeme hizmet edecek, madalyalar kazandıracak güreşçiler yetiştirmeye çalışıyorum. Aynı zamanda Kırkpınar yağlı güreşleri ile uğraşıyorum. Başaltı pehlivanıyım. Survivor’a mücadeleci ruhumu gösteremeye kendimi ıspatlamaya geldim. Fırsat olursa kendini sergilemek istiyorum.”