5053873217 [email protected]

Merakla beklenen Survivor 2017 21 Ocak Cumartesi akşamı başladı. Acun Ilıcalı Survivor 2017′deki yeni kuralları açıkladı…

Survivor 2017 macerası için ünlüler ve gönüllüler takımlarından 24 yarışmacı Dominik’te büyük mücadeleye başladı.  Acun Ilıcalı‘nın ‘En zor Survivor’ olacağını açıkladığı yarışmanın ilk gününde, sürpriz kurallar dikkatleri çekti.

Yarışmacıları daha ilk günlerinde zorlu mücadeleye sokan Acun Ilıcalı, yeni kuralları da açıkladı.  Survivor 2017 başlangıcında Ünlüler ve Gönüllüler takımının görüşlerini tek tek alan Acun, Survivor tarihinde bir ilk yaşanacağını açıkladı. Gelmiş geçmiş en zor Survivor olacağını belirten Acun “Bu sene ilk defa bazı günler ceza oyunları olacak” diyerek yarışmacılara kötü haberi verdi.

 

Survivor 2017’de en radikal değişikliklerden bahseden Acun Ilıcalı “Oyunlar bundan sonra beşte biter şeklinde iki tur oynanacak. 5’lik serilerin berabere bitmesi halinde en başarılı yarışmacılar parkura çıkacak ve kazanan kişi takımını galibiyete taşıyacak.” dedi.

 

Bu seneki değişikleri ardı ardına sıralayan başarılı sunucu “Bu sene iki takıma da ev yok. Bu gece oyunu kazanan takıma ev için malzeme verilecek. Kaybeden takım geceyi kumsalda geçirecek.” diyerek zor bir sezonun da startını vermiş oldu. Öte yandan ilk 24 saat ise her iki takıma da erzak yok.

Survivor 2017’de ilk gün yarışmaları ise kazanan takım gönüllüler oldu. İlk günde barınak ve yiyecek için 2 ayrı oyunda yarışan takımlardan gülen taraf gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler kalacakları evi yapacak malzemeyi ve diğer takıma göre daha fazla yiyeceği kazandılar. Ünlüler takımı ise ilk günü barınaksız ve yiyeceksiz geçirmek zorunda kaldı. 

TV8’in sevilen programı Survivor 2017’de iddialı isimler var. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dev mücadelesine Dominik Cumhuriyeti ev sahipliği yapacak. Ada şartları ile mücadele edecek olan Survivor 2017 yarışmacılar aynı zamanda kendi aralarında da zorlu bir yarış içinde olacak.

Survivor 2017 Ünlüler Takımı Yarışmacıları
Survivor 2017 Ünlüler Takımı’nda birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda; ‘İhan Mansız, Adem Kılıççı, Serhat Akın, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu, Furkan Kızılay, Seda Demir, Tarık Mengüç, Sema Apak, Pınar Saka, Şahika Ercümen, Sabriye Şengül’ yer alıyor.
Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Yarışmacıları
Göz6 evinin şampiyonlarının belli olması ile birlikte tamamlanan Gönüllüler Takımı kadrosunda; ‘Gökhan Gözükan, Fulya Şahin, Ogeday Girişken, Denisa, Elif Şadoğlu, Eser West, Burçak Tuncer, Tuğçe Melis Demir, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik ve Göz6 şampiyonları Berna Keklikler ve Erdi Ünver bulunuyor.