5053873217 [email protected]

Samsung Gear S3 ailesi, Classic ve Frontier modellerinden oluşuyor. Ailenin sportif modeli olan Gear S3 Frontier‘ı bir süre kullandık ve aşağıdaki inceleme videosunu hazırladık. Videoya geçmeden aşağıda bazı temel özelliklerine göz atmak isteyebilirsiniz.

Özellikle büyük saat sevenlerin ilgisini çekecek olan Gear S3 Frontier, 12.9 mm kalınlığa ve 63 gram ağırlığa sahip. 316L paslanmaz çelikten üretilen Frontier, askeri standartlarda sağlamlık sunuyor. Sahip olduğu IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olan cihaz, 1.5 metreye kadar 30 dakika boyunca su geçirmiyor. 1.3 inçlik Super AMOLED bir ekran ile karşımıza çıkan Gear S3 Frontier, 360 x 360 piksel çözünürlüğünde. 278 gibi akıllı saat için oldukça başarılı bir PPI değerine sahip olan cihazın ekran gövde oranı ise yüzde 48.1. Çizilmelere karşı Corning Gorilla Glass SR+ ile korunan Frontier, her zaman açık ekran özelliğine de sahip.

Dönebilen çerçevesi ile rakiplerinden ayrılan Gear S3 Frontier, gücünü firmanın kendi işlemcilerinden olan Exynos 7270’den alıyor. Tizen işletim sistemini kullanan Frontier, 768 MB RAM ve 4 GB dahili hafızaya sahip. Dahili GPS, NFC, Bluetooth ve Wi-Fi teknolojilerine sahip olan cihaz, mikrofon ve hoparlör desteği de sunmakta.

Sesle kontrol için S-Voice desteği sunulmuş olsa da bu uygulamanın Türkçe dil desteğine sahip olmadığını da belirtelim. Hızölçer, ivmeölçer, barometre ve nabız ölçere sahip olan cihaz, spor tutkunları için oldukça başarılı bir yol arkadaşı olacak. Neredeyse tüm spor aktivitelerini takip edebilen cihaz, eğer on dakika boyunca hareket ederseniz otomatik olarak spor aktivitesine başlıyor.

Uzun süreli hareketsizlik durumlarında ise bizleri uyaran cihaz spor severler için başarılı bir motivasyon aracı. Değiştirilebilir kayışlara sahip olan Gear S3 Frontier, kutusundan silikon kayışla birlikte çıkıyor. Özellikle bildirim takibi için çok başarılı bir cihaz olan Gear S3 Frontier, uygulamalar anlamında ise rakiplerinin bir adım gerisinde kalıyor.

380 mAh büyüklüğünde bir batarya ile gelen Samsung Gear S3 Frontier, kullanıma ve her zaman açık ekran özelliğinin açık olup olmamasına göre değişiklik göstererek 2 ila 3 gün arasında pil ömrü sunuyor. Seleflerine oranla pahalı bir ürün olan Gear S3 Frontier modelini 1299 TL fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz.