5053873217 [email protected]

“Kısmetse Olur” adlı yarışma programıyla ünlenen ve bu sene Survivor’a gidecek olan Eser West geceye sevgilisi Cansel Çördük’le Hande Yener’in doğum günü partisine katıldı.
Sabah 04.00 sularında mekandan şiddetli bir şekilde kavga ederek ayrılan çift, objektife de yansıdı.
ESER WEST KİMDİR?
Survivor Eser West Kısaca Hayatı
Eser West 19 Nisan 1991 yılında Amerika’nın New York eyaletinde dünyaya gelmiştir. New York Long İsland da La Guardia Community College mezunu olan Eser West İngilizce öğretmenliği yapmıştır. Hala İstanbul’da yaşamakta olan Eser West 2015 yılı içinde Kanal D de yayınlanmış olan ‘’Kısmetse Olur’’ yarışmasına katılmış ve adından söz ettirmiştir. 1.88 boyunda ve 80 kilo ağırlığında olan Eser West vücudundaki dövmeleri ile de dikkat çekmektedir. Koç burcu olan yarışmacı oldukça cesur ve atak halleriyle dikkatleri çekiyor. Eser West ayrıca Hande Yener’in mor adlı şarkısının yer aldığı klibinde de rol almıştır.


2017 de Dominik Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve TV8 ekranlarında yayınlanan popüler yarışma programlarında Survivor’ın 2017 sezonu yarışmasına Gönüllüler takımında katılacak olan Eser West; bu yarışmada nasıl bir performans gösterecek merakla bekleniyor.