5053873217 [email protected]

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Fazilet Hanım ve Kızları dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde…

Avşar Film’in yeni projesi Fazilet Hanım ve Kızları’nın başrolleri belli oldu!
Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun, senaristliğini Sırma Yanık’ın üstlendiği dizinin başrolleri “Dağ” filminde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul ile ‘Kaçak Gelinler’, ‘Beyaz Yalan’, ve ‘Rüzgarın Kalbi’ gibi dizilerde rol alan Deniz Baysal oldu.
Şu konuda, projede Talat Bulut’un da yer alacağını duyurmuştuk. Ancak kanalı henüz netleşmeyen iddialı dizide Talat Bulut’la anlaşmaya varılamadı ve rol son anda usta oyuncu Mahir Günşiray’ın oldu.
Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Hazal Türesan ve İdris Nebi Taşkan gibi sevilen oyuncuların da rol alacağı dizinin çekimleri başladı. 
Bugüne kadar yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Avşar Film’den yeni yıl için yepyeni bir drama dizi geliyor!
Reyting rekorları kıran Karagül’ün yönetmen koltuğunda da oturan Murat Saraçoğlu’nun yöneteceği, senaryosunu Güllerin Savaşı ve Asla Vazgeçmem dizilerini de yazan Sırma Yanık’ın kaleme alacağı dizinin başrollerini Talat Bulut, Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Hazal Türesan ve İdris Nebi Taşkan gibi isimler paylaşacak.
Cast çalışmaları devam eden Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli değil.