5053873217 [email protected]

Victoria’s Secret mankenlerinden 14’ü de sosyal medyada fırtına gibi esiyor. Peki, bu Victoria’s Secret meleklerinden en çok aratılanlar hangisi biliyor musunuz? İşte cevabı…

  • Victoria’s Secret mankenleri attığı her adımla manşet olmayı başarıyor. Kimi moda takibi için kimi ise hayranı olduğu için sosyal medyada bu Victoria’s Secret meleklerini yakından takip ediyor.
  • Ama 14 Victoria’s Secret mankeninden 5’i diğerlerine göre daha popüler ve sosyal medyada en çok aratılan isimlerden. Peki, kim bu güzeller? İşte Sosyal Medya Analiz Şirketi D’Marie’ye göre en aranan, adıyla birer marka haline gelen o 5 isim:
  • 5. Lily Aldridge

    Tam adı Lily Maud Aldridge olan 31 yaşındaki Lily Aldridge 16 yaşından bu yana mankenlik yapıyor. İngiliz oyuncu Alan Aldridge’in kızı olan Californialı manken, uzun yıllardın podyumda olmanın verdiği avantajla çoğu meslektaşını geride bırakıp en çok aranan Victoria’s Secret mankenleri arasında 5’inci sırada yer aldı.

  • Caleb Followill ile dünya evine giren Aldridge’ın düğünü çok konuşulmuştu. Naomi Campbell’ın gelinin nedimesi olduğu düğünde, damat Gucci takım elbise giyerken, gelin Vera Wang markalı sade ama özelleştirilmiş bir gelinlik giymeyi tercih etmişti.

    Victoria’s Secret markasının gelin iç çamaşırı koleksiyonu ‘Sexy Little Bride’ ile kariyerinde zirve yapan Lily Aldridge’ın Instagram takipçi sayısı ise 4.8 milyon.

  • 4. Josephine Skriver

    23 yaşındaki Josephine Skriver Danimarka’dan Victoria’s Secret podyumlarına kadar kısa ama başarılı bir yol kat etti. 2011 Şubat’ında New York Fashion Week’e ilk kez katılan Josephine, Calvin Klein ve Rag & Bone gibi markalar için podyuma çıktı. Aynı yıl Balenciaga, Chanel, Dolce & Gabbana, Valentino ve Yves Saint Laurent’ın Milano ve Paris defilelerine çıktı; en önemlisi de Prada defilesinin kapanışını yaptı.
    Kariyerine böylesine başarıyla adım atan Josephine, Bulgari, Gucci, Max Mara, Michael Kors ve Tom Ford gibi dünyaca ünlü markaların kampanyalarında modellik yaptı. Steven Meisel, Mario Testino, Patrick Demarchelier ve Mikael Jansson gibi ünlü fotoğrafçılarla çalıştı; Amerikan Vogue, Vogue Italia, Vogue Germany, V, Dazed, W ve Interview gibi dergilerle editoryal işbirliklerine imza attı. 2013 yılında ilk defa Victoria’s Secret Fashion Show’a katılan Josephine o zamandan beri her sene podyumu şereflendiriyor.

  • Modellik kariyerinin yanı sıra küresel LGBTİ haklarının hararetli savunucusu olan Josephine, Family Equality Council (Aile Eşitliği Konseyi) ve COLAGE gibi kurumlarda görev alıyor. Lezbiyen bir anne ve gay bir babanın kızı olarak yetişen Josephine, geçmişini açık sözlü bir biçimde dile getirmekten çekinmediği gibi, dünya çapındaki LGBTİ ailelerin üzerindeki olumsuz yargılara karşı mücadele veriyor.

    Benzersiz hikayesi bugüne dek Amerikan Vogue, Huffington Post, i-D ve Australia Today gibi yayınlarda yer bulan Josephine, kendi yolculuğunu paylaşarak LGBTİ ailelerinin çocuklarına ve gelecek kuşaklara ilham kaynağı olmak istiyor. 23 yaşındaki mankenin Instagram takipçi sayısı ise 3.2 milyon.

  • 3. Taylor Hill

    Okyanus rengi gözler, buğday teni ve kıvrımlı vücuduyla Taylor Hill’i daha önce Brezilyalı sanan olabilir. Ancak henüz 20 yaşında olan Hill, Amerika Birleşik Devletleri, Illinois doğumlu.

    Logan Rae, MacKinley ve Chase adlarında 3 kardeşi olan Hill, 14 yaşında iken ünlü fotoğrafçı Jim Jordan tarafından manken olarak keşfedildi.

  • 2013 yılında iç giyim mağazası Intimissimi’nin katalog çekimlerinde yer aldı. 2014 yılında H&M mağazasının defilesine ve Victoria’s Secret Fashion Show defilesine çıktı. Şimdiye kadar sayısız dergiye kapak kızı oldu.

    176 cm boyunda ve 55 kg. olan Taylor Marie Hill, 2015 yılında sosyal medyada Moda Medya Ödülleri’nde “Yılın Modeli” ödülünü kazandı.

    Hill, Cosmopolitan dergisine verdiği röportajda, lisedeyken kendini’görünmez’ hissettiğini itiraf etmişti. Uzun ve zayıf olduğu için sürekli arkadaşlarının şakalarına maruz kaldığını söyleyen genç manken, “O okula son gittiğimde kimse beni hatırlamadı. İnsanlar oraya gittiğimi öğrendiğinde şoke oldular” demişti. Genç mankenin Instagram’daki takipçi sayısı 6.6 milyon.

  • 2. Alessandra Ambrosio

    Guess, Victoria’s Secret ve Next gibi markaların modelliğini yapan 31 yaşındaki Alessandra Ambrosio’nun tüm dünyada ün kazanması, her yıl aralık ayında düzenlenen Victoria’s Secret iç çamaşırı markasının defilelerinde boy göstermeye başlamasıyla gerçekleşti.
    Küçükken görünüşünden hiç de memnun olmayan model, 11 yaşındayken ameliyatla kulaklarını yapıştırdı. Modellikle çok genç yaşta tanışan Alessandra Ambrosio, 1996 yılında Elite Model Ajansı’nın düzenlediği güzellik yarışmasına katıldı. Burada dereceye girememesine rağmen yarışmadan bir yıl sonra Elite Ajansı’yla çalışmak üzere bir kontrat imzaladı.

    Ambrosio’nun üstlendiği ilk önemli iş, Elle Dergisi’nin Brezilya baskısının kapağı için poz vermesi oldu. Ününü yavaş yavaş artırmaya başladı ve 2000 yılında “Guess” markası, modeli sonbahar koleksiyonunu tanıtmak için kullanmaya karar verdi. Bunun ardından Revlon markası için çalışmaya başlayan Ambrosio, yine 2000 yılında kariyerindeki en önemli adımı attı ve Victoria’s Secret ile çalışmaya başladı. Ayrıca “Pirelli Takvimi”nde de yer aldı.

    Victoria’s Secret markasının dünyanın birçok ülkesinde merakla beklenen defilelerine ilk kez 2000 yılında çıktı ve bu tarihten beri de bu marka için çalışıyor.

  • 2004 yılında Victoria’s Secret Pink adlı koleksiyonun ilk baş modeli oldu. 2005 yılı defilesinde ise tamamen şekerden yapılmış iç çamaşırı giyerek podyuma çıktı. How I Met Your Mother adlı dizide ve 2006 yılında Casino Royal filminde de küçük bir rol aldı.

    Kaliforniyalı işadamı Jamie Mazur’dan, Anja ve Louise Ambrosio adında iki kızı olan ünlü model; doğum yaptıktan sadece 3 ay sonra VS’ın 2008 şovuna çıktı. 7 Mayıs 2012’de Noah Phoenix Ambrosio Mazur adını verdiği oğlu dünyaya gedi. 3 çocuk annesi Alessandra Ambrosio’nun Instagram takipçisi sayısı 7.8 milyon.

  • 1. Adriana Lima

    İşte karşınızda sosyal medyada en çok aratılan Victoria’s Secret mankeni: Adriana Lima! Asıl adı Adriana Francesca Lima olan Brezilya doğumlu 35 yaşındaki manken iki çocuk annesi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya kökenli Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında birinci seçildi. 1996’da yapılan Ford Supermodel of the World Contest’de ise 2. oldu.
    Kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New York’a taşınan Lima, Elite Model Management ile anlaştı. 1997-1998 yılları arasında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergiler için moda çekimleri gerçekleştiren 1,78 m. boyundaki Lima, Christian Lacroix, Valentino gibi ünlü markaların defilelerine çıktı. Ama Lima’nın asıl büyük çıkışı Dominik’li sevgilisi Alberto ile birlikte çalıştıkları ve Times Square’deki reklam tablosuna asılan Vassarette billboard reklamıyla gerçekleşti.

    Harper’s Bazaar, Elle gibi önemli dergilere kapak olmaya başlayan Lima, 1998’de Victoria’s Secret defilesinde yer alarak iyice tanınır hale gelmeyi başardı. Heidi Klum ve Gisele Bündchen’le birlikte melek kanatları taktırarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003’teki Victoria’s Secret defilesinin de açılış mankeni oldu.

  •