5053873217 [email protected]

İngiliz şarkıcı, söz yazarı, müzisyen George Michael, 53 yaşında Oxfordshire’ın Goring kasabasındaki evinde hayatını kaybetti.
George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu George Michael’ın menajeri Michael Lippman, ünlü şarkıcının ölüm nedenini “kalp yetmezliği” olarak açıkladı.
George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu Michael en son 2011 yılında zatürre olmuş ve bu nedenle bazı konserlerini ertelemek zorunda kalmıştı.

George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu Micheal son dönemde uyuşturucu sorunlarıyla mücadele ediyordu. 2006 yılında uyuşturucu aldıktan sonra araç kullandığını itiraf eden Michael’ın ehliyetine 2 yıl el konulmuştu.
George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu Michael daha sonra 2010’da da Londra’da aracıyla bir fotoğrafçı dükkanına girmiş, kaza sonrası gözaltına alınmış ve yine uyuşturucu aldığını kabul etmişti. 8 hafta cezaevinde kalan Michael’ın ehliyetine yine el konulmuştu.
George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu Asıl adı ‘Georgios Kyriacos Panayiotou’ olan George Michael, İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyinde 1963 yılında dünyaya geldi.
George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu George Michael 1980’lerde pop ikilisi Wham’de şöhret kazandı! Ve döneminin en başarılı ve en sevilen pop yıldızlarından biri oldu.
George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu Oxfordshire’daki evinde hayatını kaybeden ünlü şarkıcının ölüm nedeni hakkında daha önce polisten yapılan açıklamada, “şüpheli bir durum” olmadığı belirtilmişti.
George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu George Michael tek başına kariyerini 1984’te, imza melodilerinden biri haline gelen “Careless Whisper” şarkısıyla başlattı. O ve Ridgeley 1985’te Live Aid’deki sanatçılar arasındaydı.

George Micheal’ın ölüm nedeni belli oldu Michael ve Andrew Ridgeley okuldan mezun olduktan sonra Wham’ı kurdular. İki numaralı albümleri vardı ve hit şarkıları arasında Last Christmas, Club Tropicana ve Before You Go Go’u da vardı.