5053873217 [email protected]

Samsun’nda bir AVM’nin eğlence merkezine konser için davet edilen sosyal medya fenomeni ve dj Kerimcan Durmaz, 30 Kasım gecesi saldırıya uğramıştı. İnstagram ve Snapchat paylaşımlarıyla adından söz ettiren Kerimcan Durmaz, saldırı sonrası sosyal medya paylaşımlarını durdurmuş, tüm programlarını iptal etmişti.

Açıklama yaptı

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Kerimcan Durmaz, Beşiktaş’taki terör saldırısından sonra Galata Kulesi’nin fotoğrafını paylaşarak “Her türlü terörü lanetliyorum! Allah vatanımızı ve milletimizi korusun” notu düştü.

Sağlığıyla ilgili ilk paylaşım

Kerimcan Durmaz, dün akşam saatlerinde de sosyal medyadan uğradığı saldırı ve sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

“Herkese merhabalar! Uzun zamandır sizinle buluşamıyordum, kendimi iyi hissetmiyordum ama şimdi gayet iyiyim. Kötü bir olay yaşadım biliyorsunuz ama artık bu olaylı ilgili pek fazla konuşmak istemiyorum açıkçası.Hakkımda çok fazla şey söylendi ama şu anda gayet iyiyim. Sadece psikolojik açıdan biraz rahatsızım. Biraz kafamı dağıtmak için Milano’ya geldim, arkadaşlarımın yanına. Bir süre uzak durmak istedim etrafımdaki her şeyden… Psikolojim biraz düzelsin diye. Ama iyiyim, milyarlarca mesaj aldım geçmiş olsun, iyi misin diye… Çok teşekkür ediyorum bütün iyi dilekleriniz için. Bu konuyla alakalı sadece şöyle bir şey söyleyebilirim. Etrafımızda bu kadar cinsel istismar yapan, çocuk tecavüzcüsü pislik insan varken, benim gibi kimseye zararı olmayan bir insanın saldırıya uğraması çok saçma geliyor bana. Bu arada adli sürecimiz de başlatıldı. Ülkemizdeki adalete de güveniyorum ve bu iğrenç saldırı yapan insanları da Allah’a havale ediyorum.”