5053873217 [email protected]

Adı Efsane dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor? Erdal Beşikçioğlu Adı Efsane dizisi hakkında tüm haberler…

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane‘yle ekranlara dönecek. Adı Efsane dizisinin başrol oyuncuları da belli oldu. Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu’yla birlikte Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer de rol alacak. Dizinin hangi gün yayınlanacağı da belli oldu. Adı Efsane dizisi, final yapacak olan Babam ve Ailesi dizisinin yerine pazartesi akşamları ekrana gelecek. Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi, pazartesi akşamlarının reyting birincisi dizisi İçerde’yle kapışacak!

D Productions imzalı, yapımcılığını Müge Turalı Pak ve Ayşe E. Durmaz’ın yaptığı, yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın üstlendiği dizinin kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan ( Hasan), Güneş Hayat ( Kevser ), Bülent Düzgünoğlu ( Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu ( Hakan), Almila Ada ( Melis ), Leya Kırşan ( Zeynep), Baran Bölükbaşı ( Fiko) ve Hakan Ummak (Sadık) yer alıyor.

Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeye odaklanacak dizinin genel hikâyesi ise şöyle;
gokce-bahadir-adi-efsane
Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.adi-efsane-erdal-besikciogl

Adı Efsane dizisinin çekimleri de başladı. Yeni yılda Ocak ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanı da önümüzdeki günlerde yayınlanacak.