5053873217 [email protected]

Dört Türk moda tasarımcısının desenlerini Coca-Cola Light 250 ml kutularına taşıyan VOGUE Türkiye ve Coca-Cola Light iş birliği WEPUBLIC’teki parti ile kutlandı. Davete moda ve tasarım dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Özgür, genç ve samimi ruhu; gülümseten sürprizleri ve zengin marka seçkisi ile alışılmışın dışında bir alışveriş deneyimi sunan WEPUBLIC, moda dünyasına ilham vermeye devam ediyor. Vogue Türkiye ve Coca-Cola iş birliğiyle hayata geçen özel bir projenin partisine ev sahipliği yapan WEPUBLIC, önceki akşam moda dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. VOGUE Türkiye, her daim genç ve dinamik içecek markası Coca-Cola ile Türk moda tasarımcılarının dokunuşlarıyla Coca-Cola Light kutularını tasarladı. Coca-Cola Light severlerle buluşacak olan kutular, Aslı Filinta, Zeynep Tosun, Mehry Mu ve Raisa&Vanessa tarafından hazırlandı. Tasarımcıların kendi desenlerinden ilham alarak ürettikleri kutular, WEPUBLIC’de gerçekleşen özel bir parti ile tanıtıldı.
Partiye katılanlar arasında; Coca-Cola Light kutularının tasarımcıları Güneş Mutlu, Zeynep Tosun, Aslı Filinta, Raisa ve Vanessa Sason ile Ayşe Boyner, Elif Tellaloğlu, Burcu Karabacak gibi isimler de yer aldı.
WEPUBLIC’in renkli dünyasında gerçekleşen partide; DJ Murat Tokuz’un performansı ile keyifli anlar yaşandı.