5053873217 [email protected]

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Engin Altan Düzyatan‘a zam yapıldığı haberlerini yalanladı.

DİRİLİŞ

Diriliş dizisinde Ertuğrul Gazi rolünü oynayan Engin Altan Düzyatan’a başka yapımda rol almaması ve sakalını kesmediği için rekor zam yapıldığı haberleri gündeme gelmişti. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’un yapımcısından bu iddialara yalanlama geldi. İşte dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın açıklaması

“Yapımcılığını üstlendiğimiz Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’la ilgili bazı basın kuruluşlarında yer alan ‘Diriliş Ertuğrul’da oynayan Engin Altan Düzyatan zam mı aldı?’ ‘Ertuğrul Gaziye zam’ , ‘Sakalını kesmeyince zam aldı’ başlığıyla yayınlanan haberler ve haberlerde yer alan içerikler gerçeği yansıtmamaktadır.

Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru olan haberler yer alan, oyuncunun dizideki karakteri dışında başka bir role bürünmesi ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının Düzyatan’a jest yaparak bölüm başı aldığı ücreti arttırdığı bilgisi de doğru değildir.

Türkiye’de izlenme ve reyting rekorları kıran, 30’dan fazla ülkede yayınlanan, yapım ve senaryo içeriği olarak milyonların takdirini kazanan Diriliş Ertuğrul dizimizi, magazinleştirme amacı güden ve siz değerli izleyicilerimizi yanlış bilgilendiren bu türk haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı bilgisini kamuoyu ve izleycilerimizle paylaşırız”