5053873217 [email protected]

Gear S2 koltuğunu çok daha iyi bir modele bırakmak üzere.  Samsung’un yeni nesil akıllı saat modeli olan Gear S3’e masaya yatırılacak.

GEAR S3
Teknik özelliker:

Gear S3’ün Classic ve Frontier olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor.

Modeller arasında tasarımsal bazı farklar var,

Teknik ayrışma ağırlık kısmında karşımıza çıkıyor

Classic modeli 57 gram

Frontier modeli ise 62 gram
1.3-inç boyutunda ve 360 x 360 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran

Samsung’un 1GHz’de çalışan çift çekirdekli Exynos 7270 işlemcisi

768MB RAM

akselometre,

jireskop,

nabız ölçer,

ortam ışık ve barometre sensörleri

802.11n,

Bluetooth 4.2,

NFC,

ödeme teknolojisi MST,

GPS

GLONASS

Tizen Wearbale 2.3

380mAh kapasiteli pil

Dahili hoparlör

kablosuz şarj

IP68 sertifikası

LTE bağlantı opsiyonunun (sadece Frontier modeliyle)

Genel görünüm olarak selefine çok benzeyen saatin en büyük farkı daha büyük olması. 1.3-inç ile ekranın büyümesi saate daha gösterişli bir kimlik kazandırırken, çözünürlük tarafında ise herhangi bir değişiklik olmaması kafaları karıştırılabilir özellikle kullanıcı arayüzünün estetiği açısından. Ancak bu konuyu sordum ve grafik arabirimine özellikle mesai harcandığı, Anti Aliasing tarzı bir yaklaşımla yazı ve ikon kenarları gibi detayarın akıcı olması sağlanmış, işin aslı kişisel kullanımım esnasında da ekran / çözünürlük oranı açısından geçen yılın modelinden daha farklı bir deneyim yaşamadığımı söyleyebilirim.
Genel görünüm olarak Galaxy S3’ün Frontier versiyonuna hayran kaldığımı itiraf etmem gerekiyor. Benim gibi kadranı büyük saat tutkunuysaysanız, kaslı görünümüyle muhtemelen sizin de aklınızı çelecektir diye düşünüyorum.

gear-s3

Saate ait tüm detaylar, genel kullanım özellikleri ve deneyimlerimiz videoda, Bu ay içerisinde ülkemize gelmesini beklediğim Samsung Gear S3’ün ülkemiz için resmi satış fiyatı ise henüz açıklanmış değil.