5053873217 [email protected]

Volkswagen yeni yılı yeni Golf ile kutluyor. Müşteriler artık dünyanın en çok satılan otomobillerinden birisi olan Volkswagen Golf’ün 2017 model yılı için sipariş verebiliyor. Giriş seviyesi şimdi Composition Colour multimedya sistemi (6.5 inç renkli ekran), yeni full LED arka lambalar ve güncellenerek daha lüks hale getirilmiş bir iç kısım ile geliyor, buna rağmen fiyatı değişmiyor: 17,850 € (63 kW / 85 PS motorlu Golf 1.0 TSI Trendline için). 81 kW / 110 PS Golf 1.0 TSI ise 19.625 € fiyatla satın alınabiliyor. Yeni Golf Variant 81 kW / 110 PS 1.0 TSI için ise fiyat 21.575 € ‘dan başlıyor. Variant’ın çok özel bir versiyonu da tüm arazi koşullarına uyumlu, dört tekerlekten çekişli Golf Alltrack. Satış öncesi lansmanda sunulan modeller doğal gazlı (Hatchback ve Variant versiyonları) TGI modelleri ve 169 kW / 230 PS güç çıkışına sahip Golf GTI ile tamamlanıyor.

golf

2017 model yılı Golf’ün ön ve arka kısımları yenilenmiş, ön kısımda yeni LED gündüz sürüş ışıkları bulunuyor. Yeni opsiyonel full LED farlar özellikle farklı bir görünüm veriyor. Bunlar Golf’teki xenon farların yerini alacak. Üst donanım seviyelerinde LED farlar ilave ücret alınmadan standart olarak geliyor.

Volkswagen, Golf güncellenmesi ile birinci sınıf teknolojileri kompakt segmentine aktarıyor. Güncellemedeki yenilikler arasında Trafik Sıkışıklığı Yardımı (60 km / saate kadar yarı otomatik sürüş) ve ÖN Bölge Asistanı, yaya tespit fonksiyonlu acil fren sistemi gibi yardımcı sistemler de bulunuyor. Tüm multimedyasistemleri de yenilenmiş. Kompakt sınıfta yer alan yeni bir özellik de, Discover Pro bilgi-eğlence sisteminin (tablet stilinde 9,2 inç dokunmatik ekran) jest ile kontrol fonksiyonu. Dijitalleştirilmiş ekran ve kontroller, Golf’te ilk kez kullanılan Aktif Bilgi Ekranı (Active Info Display, tam dijital kontrol paneli) ile mükemmelleştirilmiş. Teknik yeniliklerin biraraya gelmesi, Volkswagen Golf’ü sınıfının en yenilikçi otomobillerinden birisi yapıyor.

Golf ve Golf Variant yine Trendline, Comfortline ve Highline donanım seviyeleri ile piyasaya sürülecek. Trendline, Composition Colour bilgi-eğlence sisteminin yanı sıra, çift farlar, klima, frenleme enerjisini geri kazandıran durdurma / başlatma sistemi, LED gündüz farları ve LED arka lambalar ile geliyor. Comfortline ise Şehir Acil Durum Freni ve yaya tespit fonksiyonuyla birlikte yeni nesil Ön Bölge Asistanı’nı sunuyor. Golf Comfortline ayrıca 16 inç alaşım jantlar (“Hita” tasarımı) kullanıyor. Golf Highline, tam LED farlar, otomatik klima kontrolü (Climatronic) ve 17 inç alaşım jantlar (“Dijon”) gibi özelliklerle daha da zenginleştirilmiş.

Dört tekerlekten çekişli Golf Alltrack en cazip seçeneklerden birisi. Modelin standart özellikleri arasında sürücü profil seçici, katlanan ön yolcu koltuğu, arttırılmış şasi biniş yüksekliği, özel 17 inç alaşım jantlar ve motor alt gövde koruması bulunuyor. Golf Alltrack’in satış öncesi lansmanda sunulacak yeni fiyatı, 132 kW / 180 PS’lik 1.8 TSI motor ve çift debriyajlı şanzıman (DSG) ile birlikte 33.650 €.