5053873217 [email protected]

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, Anne dizisinden gelen teklifi neden kabul etmediğini açıkladı.


Son olarak ‘İlişki Durumu Evli’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Nurseli İdiz, kızı Elif İdiz ile Renkli Sayfalara konuk oldu. Nurseli İdiz, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri canlı yayında anlattı.

“Son dizi çok başarılıydı ama ben kıymeti bilinen bir kadın değilim. Anne dizisinde oynayacaktım ‘İlişki Durumu Evli’ devam edecek dediler, o yüzden geçen yıldan kalan işime devam ettim. – Mahsun’un filmi için 15 gün provalar gittim. ‘İlişki Durumu Evli’ için ondan da vazgeçtim”

– Anneannem 78 yaşında öldü. Yüzü tabak gibiydi. Biz Rumeliliyiz. Yüzümüz bozulmuyor. – Aşk mevzusu benim için tamamen kapandı. – Bazı gençler gelip bana ‘Ben oyuncu olmak istiyorum bana iş bulur musunuz’ diyor. Yahu ben yapımcı mıyım?

– Ekonomik bir talihsizlik yaşadım. Ben bir diziye girdiğim zaman en az bir puan arttırıyorum. – Bu zamana kadar çok başka düşünüyordum. Artık kendimle barıştım, ‘ben çok iyiyim ve en iyisini hak ediyorum’

– Kızımın tanınması için şortlu ve büstyerli klip çekmesi; arkada erkek çocuklarıyla dans etmesi lazımmış… – Biz ailecek fazla gerizekalı ve fazla mütevazıyız. Artık bu kararımızdan vazgeçtik.

– Ben annemle hep bir çatışma halindeydim. Elif de bunu yaşamasın diye onunla haddinden fazla yakınım.