5053873217 [email protected]

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerinde Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Cansu Tosun, Bülent Emrah Parlak, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız ve Güven Kıraç’ın rol aldığı Familya dizisi erken finalle ekrana veda ediyor.

familyaFAMİLYA

Reytinglerde kötü sonuçlar alan Familya dizisinin yayın saati 20.00’den 23.00’e alınmıştı. Dizi geçen hafta yayınlanan 9. bölümüyle reytinglerde büyük şok yaşamıştı. Dizi Total grubu reytinglerde ilk 100 program arasına giremezken, AB grubunda ise 90. sırada yer alabilmişti. Familya dizisi 22 Kasım Salı akşamı 22.15’de yayınlanacak 10. ve final bölümüyle ekranlara veda edecek.
Familya, final bölümüyle Salı 22:15’te FOX’ta!

FAMİLYA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Babasının hastalığını öğrenen Ateş, bu ağır gerçeğin altında ezilir. Yıllar sonra aynı çatı altında gülümsemeyi öğrenen familya, her şeyin değişeceğinden habersizdir. Toprak’ın galibiyetiyle travma yaşayan Vedat, Casim’in kariyer planlarını tepetaklak edecek bir komedinin içine düşer. Hayat hızla akıp giderken, herkesin zamanla ödeşme şekli farklı olacaktır. Büyük sona adım adım yaklaşan Yaşar Beyoğlu’nun verdiği karar herkesin kaderini belirler. Beyoğlu familyası için mutlu bir son mümkün müdür? Yoksa mutluluk, tozlu kitaplarda saklanan eski bir masal mıdır? Familya Salı saat 22.15’te FOX’ta!