5053873217 [email protected]

Bodrum Masalı dizisi final mi yapıyor? Bodrum Masalı dizisi ne zaman bitiyor? Bodrum Masalı dizisi neden bitti? Bodrum Masalı dizisi final yapacak mı?
Yapımcılığını TMC Film – Erol Avcı’nın, senaristliğini Başar Başaran, Emre Özdür üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Kanal D’nin sevilen dizisi Bodrum Masalı’ndan üzen haber!
Kadrosunda Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Ezgi Şenler, Bora Cengiz gibi oyuncuların yer aldığı Bodrum Masalı’nın biteceğini Posta gazetesi televizyon yazarı Mesut Yar duyurdu. Dizi Pazar günü yayınlanan son bölümüyle Total grubunda 9. sırada, AB grubunda ise 6. sırada yer alabilmişti.


İşte Mesut Yar’ın yazısındaki o bölüm:
“Gününü değiştiren Bodrum Masalı’nın (Kanal D) son bulacağı bizzat dizi oyuncularından birinin ağzından kaçtı. Kaçtı da ne oldu? Aslında sürpriz olmadı.
Kaç kere yazdık, bir kez daha yazarız; “günü değişen dizilerin iflah olma gibi bir şansı yok”… Şanslı olan birkaç diziyi de ben istisna olarak değerlendiriyorum. Ve biliyorum ki bizim televizyon dünyasında “istisnalar kaideyi bozmuyor”