5053873217 [email protected]

Fenerbahçe Manchester United UEFA karşılaşması ile heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşma spor severleri bekliyor. Karşılaşma öncesinde iki takımda hazırlıklarını sürdürürken, temsilcimiz Fenerbahçe bu mücadele ile Avrupa arenasında 212. mücadeleye çıkıyor. Fenerbahçe Manchester United UEFA maçı öncesinde futbol severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Peki Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

FB

Fenerbahçe Manchester United maçı ile temsilcimiz sahasında kritik bir mücadeleye çıkıyor. Fenerbahçe Manchester United UEFA Avrupa Ligi karşılaşması ile heyecan seviyesi yüksek bir mücadele sahne alacak. Fenerbahçe bu karşılaşma ile birlikte Avrupa 212. sınavına çıkıyor. Peki Fenerbahçe Manchester United maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4’üncü haftasında, 3 Kasım perşembe günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, İngiliz takımı Manchester United ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

FENERBAHÇE MANCHESTER UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Manchester United maçı 3 Kasım Perşembe akşamı saat 21:00’da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Old Trafford’da oynanan karşılaşmada ev sahibi takım üstün bir oyun sergilerken, yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. Manchester United ekibinden Ander Herrera, 68. dakikada ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Fenerbahçe Avrupa’da 212. sınavda.. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda yarın Manchester United’ı ağırlayacak sarı-lacivertliler, 212. Avrupa kupası maçına çıkacak – Bugüne kadar Avrupa’da 211 karşılaşmada boy gösteren Fenerbahçe, 77 galibiyet, 43 beraberlik ve 91 mağlubiyet yaşadı – Sahasında 105. maçına çıkacak sarı-lacivertliler, daha önceki maçlarda 52 galibiyet, 21 beraberlik ve 31 yenilgi aldı İSTANBUL (AA) – UEFA Avrupa Ligi A Grubu dördüncü maçında yarın İngiltere’nin Manchester United takımını ağırlayacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 212. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 211 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 77’sini kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 91 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 264 gol gönderirken, kalesinde 317 gol gördü.

İç sahada başarılı
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada başarılı bir performans ortaya koyuyor. Taraftarı önünde 105. maçına çıkacak Fenerbahçe, Kadıköy’deki son 7 Avrupa kupası (6 galibiyet, 1 beraberlik) karşılaşmasında kaybetmedi. Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959’da Macaristan’ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 104 maçta 52 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada rakiplerine yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri 153 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 115 gole engel olamadı.

Fenerbahçe’nin konuğu Manchester United – Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında yarın İngiltere’nin Manchester United takımını ağırlayacak – Karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Mazic görev yapacak – Fenerbahçe, sahasında yaptığı son 7 Avrupa kupası maçında mağlup olmazken, Manchester United deplasmandaki son 6 Avrupa Kupası karşılaşmasını kazanamadı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında yarın İngiltere’nin Manchester United takımını konuk edecek.
UEFA Avrupa Ligi’nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Ukrayna temsilcisi Zorya ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, ikinci haftada sahasında Hollanda’nın Feyenoord takımını 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe, gruptaki 3. maçında deplasmanda İngiltere’nin Manchester United takımına konuk oldu. Old Trafford’daki mücadeleden 4-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, lider gittiği İngiltere’den grup üçüncüsü olarak döndü. İlk 3 haftayı 4 puanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, sahasında konuk edeceği rakibini yenerek, gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. Ülker Stadı’nda yapılacak maç, saat 21.00’de başlayacak. Müsabaka, TRT 1’den yayınlanacak.

Puan durumu

Dördüncü karşılaşmalar öncesinde A Grubu’ndaki puan durumu şöyle:

Sırp hakem yönetecek
Fenerbahçe-Manchester United mücadelesinde Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic görev yapacak.
Mazic’in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic üstlenecek. Nemanja Petrovic’in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacak.

Muhtemel ilk 11

Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat, son oynanan Kardemir Karabükspor maçının ilk 11’inde çok değişiklik yapması beklenmiyor. Kardemir Karabükspor maçında ilk 11’de yer alan Aatif Chahechouhe, ismi UEFA’ya bildirilen listede olmadığı için Manchester United maçında forma giyemeyecek. Hollandalı çalıştırıcının, Faslı futbolcunun yerine, Roman Neustaedter’e ilk 11’de yer vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Manchester United maçı muhtemel 11’i şöyle:
Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Neustaedter, Volkan Şen, Lens, Van Persie.

İç sahada 7 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında sahasında yaptığı son 7 maçı da kaybetmedi. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezon UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndaki Molde (3-1) maçında alan Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 7 Avrupa kupası maçında 6 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgi yüzü görmedi. UEFA Avrupa Ligi’nde Hollanda’nın Ajax takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, İskoçya temsilcisi Celtic ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, aynı organizasyonda sahasında Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımını 2-0, Portekiz’in Braga ekibini 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Birinci Lig ekiplerinden Monaco ile Kadıköy’de yaptığı maçı 2-1 kazandı. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bu sezonki ikinci iç saha maçını ise UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda İsviçre’nin Grasshoppers takımıyla yaptı. Fenerbahçe, bu müsabakadan da 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda sahasındaki ilk maçını Hollanda’nın Feyenoord takımıyla yapan Fenerbahçe, müsabakayı 1-0 kazandı.

Manchester United, deplasmanda galibiyete hasret

Manchester United, Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı son 6 maçta galip gelemedi. Son olarak 26 Ağustos 2015’te UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Belçika’da Club Brugge’u 4-0 yenen İngiliz temsilcisi, daha sonra oynadığı 6 müsabakada 5 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Manchester United, dış sahadaki son 11 Avrupa kupası maçında sadece 1 galibiyet çıkarırken, 7 karşılaşmadan yenilgi, 3 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı.