5053873217 [email protected]

Brezilya’nın 2015 yılı ‘Bayan Kalça Güzeli’ birincisi model Suzy Cortez, Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in gücüne ve erkekliğine hayran olduğunu ifade etti. 26 yaşındaki Cortez, Rus liderin hükümetinde görev alabilmek için bol kazançlı modellik kariyerinden vazgeçebileceğini belirtti. Brezilyalı güzel: “Putin’e, onu çok güçlü bir başkan olarak gördüğümü kesinlikle söylemek isterdim.” dedi.

bayan-kalca

RUS VATANDAŞI OLMAK İSTİYOR

Brezilya’da politikaya hiç bulaşmamış olan güzel model, eğer Rus vatandaşı olma emeline ulaşırsa daha farklı davranacağını açıkladı. “Rusya vatandaşı olmak isterdim. Aslında hukuk fakültesi diplomam var ve Rus hükümeti için modellik kariyerimden vazgeçmeye hazırım.” ifadelerini dile getirdi. Cortez, vatandaşı olmak istediği Rusya’nın, futbol milli takım formasını giyerek verdiği şehvetli pozlarla sempatisini gösterdi. Güzel model, Rusya’da 2018’de düzenlenecek olan ‘Dünya Kupası’ finallerinde Rusya’da olmak istediğini belirtti.

DAHA ÖNCE DE MESSİ’YE OLAN TUTKUSU İLE GÜNDEM OLMUŞTU

‘Mis Bum Bum’ lakaplı Cortez, finallerde Brezilya’yı değil Rus milli takımını destekleyeceğini belirterek: “Rusya milli takımının dünya kupasını kazanması harika olurdu. Bizimkinin aksine, Rus milli takımının maskotunu çok seviyorum. Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası finalleri tam bir felaketti.” sözlerini sarf etti. Cortez, Putin’e duyduğu bu aşırı ilgiden önce dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’ye takıntısı ile de gündeme gelmişti. Messi ve karısı Antonella Rocuzzo’nun sosyal medya hesabına gayet cüretkar pozlar gönderen güzel model, daha sonra çiftin kendisini, sosyal medya hesabından engellediğini açıklamıştı.