5053873217 [email protected]

Ay Yapım’ın “Bu Şehir Arkandan Gelecek” adlı yeni projesinde Kerem Bursin’e güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy eşlik edecek. Dizinin senaristliğini Ece Yörenç, yönetmenliğini ise Çağrı Lostuvalı üstleniyor.

saadet-is%cc%a7il-aksoy

Bu Şehir Arkandan Gelecek ; Şili’den hareket eden bir yük gemisinde çalışan Ali’nin (Kerem Bursin) çocuk yaşlarında veda etmek zorunda kaldığı İstanbul’a uzun yıllar sonra geri dönüşünü konu alıyor. Ali İstanbul’a istemeden de olsa ayak bastığı ilk günde, hayatının önemli bir dönüm noktasında olan Pelin (Saadet Işıl Aksoy) ile tanışacak.

Hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizinin kadrosunda ayrıca Gürkan Uygun ve Osman Alkaş yer alıyor…saadet-isil-aksoy

BU ŞEHİR ARKANDA GELECEK DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kerem Bursin ve Gürkan Uygun’un başrollerini paylaşacağı Ay yapım’ın hazırlık aşamasında olan dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek ekranlara gelmeden hangi kanalda yayınlanacağı kafalarda soru işareti oluşturdu.

Kerem Bursin’le çalişan FamilyAjans geçtiğimiz aylarda dizinin StarTv‘de yayınlanacağını bir görsel ile Kerem Bursin hayranlarına duyurmuştu.

Ay yapım’ın başlamadan Mipcom’da satişiyla ilgili haberlerde ise kanalın Star Tv olmadiği ortaya cıktı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin MIPCOM etkinliği sırasınsa kanalının atv oldugu basına yansıyan bir başka bilgi oldu.