5053873217 [email protected]

Efsane film “Titanic” dev orkestra ve koro eşliğinde izlenecek… Beyazperdenin en görkemli yapımları arasında gösterilen Titanic filmi ve kendisi kadar kült müzikleri ile İstanbul’da. Mercedes-Benz Türk’ün otomotiv sponsoru olduğu PSM’de düzenlenen Titanic müzikal gösterisi 28-29 Ekim tarihlerinde Hollywood’un deneyimli isimlerinden Ernst van Tiel şefliğinde Sinema Senfoni Orkestrası ve Korosu ile Zorlu PSM Ana Tiyatro’da sinema ve müzikseverleri ağırlayacak.

ti%cc%87tanic

  • Aldığı 11 Oscar arasında “En İyi Orijinal Film Müziği” ve “En İyi Orijinal Şarkı”nın da yer aldığı unutulmaz film, müzikleriyle klasikler arasında.
  • 80 KİŞİLİK ORKESTRA
    2011 yılında, müzikleriyle Oscar ödülü kazanan The Artist filminin tüm kayıtlarını yöneten Ernst van Tiel şefliğinde 80 kişilik bir orkestra, solist Clara Sanabras, uilleann pipes & whistles solist Géza Frank, koro ve Kelt müziği sanatçıları sahnede olacak.
    30 MİLYON SATTI
    James Horner’ın eşsiz bestelerini canlı çalacakları Titanic Live’da eş zamanlı olarak dev ekranda filmin yüksek çözünürlüklü hali gösterilecek. Gişede 15 hafta boyunca bir numarada kalan ve dünya çapında 128 milyondan fazla bilet satan Titanic’in film müziklerinden oluşan albümü ise bugüne kadar 30 milyon sattı.