5053873217 [email protected]

İstanbul’un en prestijli eğlence mekanı Beylikdüzü Discorium, muhteşem bir açılış partisi ile eğlence sevenlere kapılarını açtı.

keri%cc%87mcan

 

Açılış öncesi bölgede mini bir araştırma yapan Discorium, eğlence severlerin isteğini kırmadı ve yüzlerce oy ile birinci sırada yer alan Kerimcan Durmaz’ı açılışta sahneye çıkardı.

Aralarında Demet Akalın, Sinan Akçıl gibi ünlülerin olduğu mini ankette gençlerin büyük çoğunluğu Kerimcan’ı tercih etti. Discorium Club’un ilk gecesinde dj kabinine çıkan sosyal medya fenomeni, dansları ve eğlenceli tavırlarıyla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Açılış partisinde Kerimcan Durmazı izlemeye gelenler mekanı hınca hınç doldurdu içeri giremeyenler ise mekan kapısında izdiham yarattı.

‘FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN PARA VERDİ’ İDDİASINA YANIT

Kerimcan Durmaz, Ebru Yaşar’ın kendisi ile fotoğraf çektimek icin para verdigi iddialarini yalanladı. Türk ünlüler arasında arasında Bengü’nün kendisini çok sevdiğini belirten kerimcan Durmaz, “Bengü benimle fotoğraf çektirmek istedi” diyerek, yakın arkadaşına takıldı.

SINGLE MÜJDESİ

Şov dünyasında eğlenceli ve sempatik tavırlarıyla her geçen gün şöhret basamaklarını tırmanan Kerimcan Durmaz, tek şarkılık bir single hazırlığı içerisinde olduğunu ve çok yakında da bir sinema filminde yer alacağını söyledi.

Çıktığı mekanda yaşanan izdihamdan çok mutlu olduğunu belirten sosyal medya fenomeni, yer alacağı komedi filminin çok komik olacağını ve seyirciyi yıkıp geçeceğini söyledi.

Sokakta çok yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldığını söyleyen Durmaz, “Herkes benimle ben ise Rihanna ile fotoğraf çekilmek istiyorum” diyerek, Rihannaya olan hayranlığını dile getirdi.